Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Collaps Bucket

Căldare

Reducere: -30 % Ultimile buc. Găleată Outwell Collaps  Bucket verde

Găleată pliabilă Collaps Bucket, de la firma Outwell, poate fi folosit la curățenie sau pentru joaca copiilor pe plajă în nisip.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 176,00 Lei 123,00 Lei
Reducere: 53,00 Lei -30 %
  • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Găleată pliabilă Collaps Bucket, de la firma Outwell, poate fi folosit la curățenie sau pentru joaca copiilor pe plajă în nisip. Modul de pliere este simplu tip acordeon, printr-o simplă apăsare. Nu este dăunător sănătății, TPE și plastic permite, umplere cu apă potabilă.

Caracteristicile găleții Outwell Collaps Bucket:

  • volum: 7,5l
  • dimensiune după pliere
  • material fără BPE
     

Parametri

Producător Outwell
Material Plastic / TPE laminat
Dimensiuni ambalat 5.5 x 31 cm
Dimensiuni 24 x 31 cm
Culoare: albastru/gri / gri/albastru / verde
Culoare predominantă: negru / alb / albastru / albastru deschis / verde
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului
EAN: