Expres menu Supă de mazare este o supa cremă făcută din mazare verde uscată cu ceapă, usturoi și maghiran.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supa de mazăre din meniul brandului ceh Expres va face din masa servită în natură o experiență gastronomică. Supa se prepară din mazăre uscată și este aromată cu ceapă, usturoi și măghiran. Este lipsită de gluten și de alți alergeni din ingrediente în mare parte cehe. Punga este suficientă pentru două porții, iar mâncarea este ușor de preparat. Nu este nevoie să adăugați apă sau să gătiți alimentele. Alimentele pot fi încălzite fie în mod clasic, după deschiderea pungii, într-o oală, fie într-o pungă închisă, într-o baie de apă. Datorită unei tehnologii speciale similare cu cea a conservelor și a sterilizării, durata minimă de păstrare a produsului este de trei ani.
Principalele avantaje ale supei de mazăre:
două porții
din mazăre uscată cu usturoi, ceapă și măghiran
fără conservanți și emulgatori
accent pe materiile prime regionale cehe
nu se adaugă apă
Alimentele pot fi încălzite, după deschiderea pungii, într-o oală, fie într-o pungă închisă, într-o baie de apă
termen de valabilitate minim 3 ani
Ingrediente: apă, mazăre uscată (26%), ulei de rapiță, făină de mazăre, ceapă, usturoi, sare (sare gemă, iodat de potasiu), măghiran, piper.
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
758 kJ / 181 kcal
Acizi grași saturați
0,8 g
Proteine
7,0 g
Grăsimi
10 g
Glucide
18 g
zahăr
2 g
Sare
0,82 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.