Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

MSR Isopro 227g

Cartuș

Reducere: -12 % Cartuše MSR Isopro 227g
Cartușul de mărime medie din seria Isopro de la marca MSR se distinge printr-un amestec de izobutan și propan (80/20) și arde cu o flacără curată și constantă.
Stoc epuizat
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Cascade Designs este o companie privată de familie, cu sediul în Seattle, la poalele Munților Stâncoși.

Este o comunitate a mai multor companii. Două dinte ele sunt: ThermaRest - cu producție de saltele și sisteme de dormit și MSR - cu producție de corturi, saci bivuac, saci de dormit, aragaze, veselă, sisteme de filtrare și alte echipamente de outdoor.

Lucrătorii din Cascade Designs sunt sportivi tineri, entuziaști de activități outdoor. Ei proiectează și produc echipamente outdoor pentru timpul lor liber și, prin urmare, produsele lor au întotdeauna cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Materialele pe care le folosesc sunt invenții moderne de ultimă oră.

În același timp, compania are grijă și de natură. Societatea nu utilizează substanțe care nu sunt în conformitate cu gândirea ecologică, cum ar fi de exemplu ftalați, bifenily etc. Toată producția provine din ateliere de lucru din SUA sau dintr-o sucursală din Cork, Irlanda.

Detalii despre brand

Cartușul de gaz Isopro de 227 grame face parte din gama mijlocie a unei serii de cartușe MSR Isopro care, datorită raportului dintre izobutan și propan (80/20), arde cu o flacără curată și constantă și menține o presiune internă constantă mai mare. Prin urmare, este foarte eficient la temperaturi mai scăzute. Cartușele au, de asemenea, un indicator de combustibil, adică un desen cu ajutorul căruia, după ce scufundați cartușul în apă, puteți vedea cât gaz este disponibil.

Desene animate Isopro:

  • raportull izobutan și propan (80/20)
  • presiune internă mai mare
  • flacără curată și constantă
  • indicator de combustibil
  • 3 mărimi

Parametri

Producător MSR
Greutate 227 g
Mod de închidere cu filet
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76009345
EAN: 0040818068342