Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

MSR Isopro 110 g

Cartuș

Reducere: -10 % Cartuše MSR Isopro 110 g

Cele mai mici din seria Isopro cartușe de la brandul MSR excelează amestecuri de izobutan și propan (80/20) cu flacără curată și constantă.

Ultima buc. Termen de livrare
Prețul original 29,00 Lei 26,00 Lei
Reducere: 3,00 Lei -10 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Cascade Designs este o companie privată de familie, cu sediul în Seattle, la poalele Munților Stâncoși.

Este o comunitate a mai multor companii. Două dinte ele sunt: ThermaRest - cu producție de saltele și sisteme de dormit și MSR - cu producție de corturi, saci bivuac, saci de dormit, aragaze, veselă, sisteme de filtrare și alte echipamente de outdoor.

Lucrătorii din Cascade Designs sunt sportivi tineri, entuziaști de activități outdoor. Ei proiectează și produc echipamente outdoor pentru timpul lor liber și, prin urmare, produsele lor au întotdeauna cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Materialele pe care le folosesc sunt invenții moderne de ultimă oră.

În același timp, compania are grijă și de natură. Societatea nu utilizează substanțe care nu sunt în conformitate cu gândirea ecologică, cum ar fi de exemplu ftalați, bifenily etc. Toată producția provine din ateliere de lucru din SUA sau dintr-o sucursală din Cork, Irlanda.

Detalii despre brand

Cartuș pe gaz Isopro 110 g este atât de mic, care se încadrează în oala de aragaz Reactor 1,0 l Stove system. Datorită proporției de izobutan și propan (80/20) arde cu flacără clară și menține tensiunea stabilă. Este destul de eficientă pe timp rece. Cartușul are, de asemenea, un măsurător de combustibil, adică un desen conform căruia, atunci când este cufundat în apă, știu cât rămâne gaz în cartușe.

Avantajele cartușului Isopro:

  • raport propan butan 80/20
  • tensiune internă sporită
  • flacără permanentă și clară
  • măsurător
  • 3 mărimi

Parametri

Producător MSR
Greutate 211 g
Dimensiuni cartuș 9 x 7 cm
Greutate gaz 110 g
Mod de închidere cu filet
Culoare predominantă: Roșu
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76009344
EAN: 0040818069288