Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Jet Boil Flash™ Matrix

Arzător pe gaz

Livrare gratuită Arzător pe gaz Jet Boil Flash™ Matrix

Arzător Flash Jetboil - cel mai sigur set de gătit de pe piață, pe lângă un pachet perfect compact, cu greutate minimă și un arzător eficient, cu consum redus de gaz.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 766,68 Lei 699,00 Lei
 • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
 • 100% produse originale
 • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
 • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.

În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.

Detalii despre brand

Arzător Jetboil Flash este un set unic de gătit care excelează în multe feluri. Combină pur și simplu un arzător și un vas de gătit într-un singur dispozitiv . Datorită sistemului de blocare , recipientul stă ferm pe aragaz, astfel încât nu există riscul de vărsare accidentală. Schimbătorul de căldură Fluxring de la baza vasului, dezvoltat de Jetboil, previne semnificativ scurgerile de căldură, crește eficiența arzătorului și reduce consumul de gaz. Întregul set poate fi transportat frumos pliat într-un recipient de un litru, inclusiv un cartuș mic de 100 g (suficient pentru a fierbe 10-12 l de apă), un trepied de sprijin și arzătorul în sine.

Un alt accesoriu excelent este capacul de neopren al recipientului, care facilitează manipularea conținutului fierbinte. În plus, este echipat cu un indicator de gel care schimbă culoarea, care devine galben la fierbere. Sistemul se aprinde la atingerea unui buton și vă oferă jumătate de litru de apă clocotită în două minute.

Caracteristicile arazătorului Jetboil Flash:

 • Vas de gătit cu schimbător de căldură Fluxring pe partea de jos pentru o eficiență maximă de încălzire - garantează o gătire mai rapidă și, prin urmare, mai puțin combustibil consumat.
 • Capac din plastic (cană / turnător / cafetieră)
 • Ambalaj din neopren cu mâner pentru transport, mai puține pierderi de căldură și un indicator de gătit.
 • Recipientul din policarbonat care acoperă produsul, este utilizabil pentru băutură / mâncare .
 • Cartușul de 100g cu un amestec special care conține etanol NU ESTE INCLUS !!!
 • Trepied pentru stabilitate și izolare a cartușului
 • Aragaz cu supapă de presiune (deschis complet , aragazul eliberează în continuare cantitatea adecvată de gaz în orice condiții pentru a obține cea mai eficientă gătire)

 Cu acest arzător sunt compatibile cartușurile cu filet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parametri

Producător Jet Boil
Seria de produse Flash
Piezo Da
Greutate 400 g
Dimensiuni 10,4 x 18 cm
Timp de fierbere 1 l 300 s
Culoare: albastru deschis
Culoare predominantă: negru / bej / maro / albastru / verde
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului
EAN: