Faceți o călătorie cu aragazul compact și fiabil MicroMo® de la JetBoil. Arzătorul este conceput pentru prepararea băuturilor calde și a meselor instant.
Informații despre produs
Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.
În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.
Arzătorul ”de buzunar” MicroMo® de la marcă JetBoil este o alegere perfectă pentru excursii, fie pentru alte drumeții sau excursii de o zi. Datorită dimensiunilor sale compacte, nici nu veți ști că îl aveți la dumneavoastră. În ciuda dimensiunilor sale compacte, aragazul poate încălzi jumătate de litru de apă în aproximativ 2 minute. Puteți folosi aragazul fie pentru încălzirea apei, fie pentru gătit, oriunde este necesar.
Folosirea este foarte simplă și convenabilă, datorită arzătorului MicroMo de care dispune de reglare termică foarte fină a gazului. Regulatorul oferă operare economică la altitudini mai mari și aceeași putere tot timpul, până la ultima picătură de gaz. Alte beneficii includ un consum minim de gaz, aprindere piezo și un regulator care previne scurgerile de căldură, crește eficiența aragazului și reduce consumul de gaz. Volumul total al arzătorului este de 0,8 litri și cu un cartuș mic de 100g poate încălzi până la 12 litri de apă.
Pachetul conține un vas de gătit de 800 ml cu ambalaj cu buclă din neopren, un capac practic pentru băut direct din el și un trepied pliant pentru stabilitate.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Filtrul nu este o jucărie, ci un echipament de laborator. Puteți învăța în următorul articol cum să îl folosiți corect și să nu vă puneți în pericol sănătatea.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.