Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

TEST: Arzător Warg Flametower

Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.

 

Cuprins

 

Introducere 

În ultima vreme, a existat o mare creștere a interesului pentru camping pentru gătitul în aer liber. Haideți să vedem împreună cum a decurs recenzia arzătorului pe gaz Warg, care v-ar putea însoți cu ușurință în oricare dintre călătoriile dumneavoastră de aventură. Mai exact, arazătorul Warg Flametower care m-a însoțit într-o excursie în unul dintre cele mai frumoase locuri din Munții Jeseníky. Într-o excursie de o zi departe de civilizație, apreciez o mâncare caldă. Desigur, aragazul este conceput în primul rând pentru traversări montane mai lungi sau pentru camping, dar vă poate ține companie și într-o drumeție de o zi sau într-o excursie la schi.

 

Caracteristici


Produs:

Flametower
Producător: Warg
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutate: 490 g
Putere: 2200 W
Piezo: Ano

 

 • schimbător de căldură integrat
 • vas de 1 l
 • întregul set este plasat în vasul principal
 • 1 l de apă fierbe 4:50min / 12g gaz
 • reducție pentru alte vase
 • cartușul cu gaz nu este inclus

 

Prezentarea produsului

Imediat ce a sosit arzătorul, nu am putut să nu observ cât de bine a fost ambalat. Toate accesoriile necesare, inclusiv cartușul de gaz (100 g) care nu este inclusă, încap într-un singur "recipient de gătit" și apoi în geanta inclusă. Este un pachet foarte compact care nici măcar nu va ocupa atât de mult spațiu în rucsac.

 

Testarea

Acum vom descrie diferitele părți ale Warg Flametower. În cadrul revizuirii vom descrie etajele individuale pe rând și vom începe de la elementele de bază.

Arzătorul poate fi așezat pe un trepied fix, pliabil (stabilizator de cartuș). Trepiedul este fabricat din plastic, dar am fost surprins de faptul că este foarte puternic și stabil chiar și pe pietre. Vântul a bătut în timpul testului, dar trepiedul s-a descurcat bine la testul de sarcină! Există caneluri în trepied pentru a "potrivi" două dimensiuni de cartușe. Personal, am testat aragazul cu un cartuș de 100 de grame, care se potrivește foarte bine în caneluri. Cartușul este înșurubată pe arzător .

 

Arzătorul are un gadget grozav de aprindere. Nu avem nevoie de chibrituri, brichetă sau amnar pentru aragaz. Arzătorul este dotat cu autoaprindere "piezo". Trebuie doar să apăsați "butonul" de aprindere de pe aragaz și acesta se va aprinde din prima încercare! A fost foarte frig și vânt în timpul testării, am apreciat foarte mult aprinderea ușoară. Designul rezistent la vânt asigură faptul că flacăra nu se stinge ușor, accelerează timpul de gătire (până la 30% conform producătorului) și economisește gazul în același timp. Pe arzătorul propriu-zis, putem așeza fie un reductor, fie direct recipientul desemnat, care se rotește cu "click" și se ține perfect pe arzător. Nu trebuie să ne facem griji că prânzul nostru va cădea de pe arzător.

 

Volumul recipientului este de 1 litru. Scara este desenată în interiorul recipientului în trepte de 0,25 l. Recipientul servește, de asemenea, ca pahar de măsurare a apei. Un capac din neopren este pus pe recipient pentru a-l proteja de zgârieturi și, mai ales, pentru a ne proteja de arsuri. Neoprenul este de o culoare subtilă albastră și neagră, cu un motiv montan și marca Warg. Mânerul este din metal cu o suprafață din plastic, este stabil și are un sistem de blocare pentru a nu se putea plia singur atunci când este manevrat. Ultima piesă a "trusei" noastre perfecte este capacul din plastic, care este transparent, astfel încât să putem vedea dacă apa fierbe. Capacul are un mâner din silicon care nu arde. În același timp, capacul are un orificiu în el, astfel încât poate servi și ca strecurătoare. După fierbere, împachetăm din nou totul în interiorul recipientului și, pentru a preveni ca aragazul să se despartă în rucsac, de exemplu, îl fixăm cu o încuietoare de siguranță. Trageți dispozitivul de siguranță prin mânerul pliat.

 

Evaluarea: 100 %

+

 • ambalaj compact 
 • aprindere piezo 
 • husă de neopren 
 • protecții antivânt
 • prețul

-

 • nu am găsit

 

Concluzii

Am fost complet mulțumită de arzător. Recomand cu siguranță arzătorul.Îmi place designul, funcționalitatea, caracterul practic. Nu am nimic de reproșat și îl apreciez ca fiind echipamentul ideal pentru orice excursie outdoor în care vrei să gătești ceva cald .

 

Link-uri utile

Autor: Gabriela Weissová

TEST: Sense Ride 5 Salomon

Testarea produselor

Modelul Salomon Sense Ride 5 îți oferă un echilibru excelent între confort, protecția piciorului și performanță. În această recenzie, analizăm în detaliu diferitele caracteristici și modificări ale noului pantof de la Salomon.

TEST: Bicicleta fără pedale Yedoo TooToo

Testarea produselor

Am testat una dintre cele mai populare biciclete fără pedale pentru copii  - Yedoo TooToo. Care sunt caracteristicile sale cheie? Cum se situează în ceea ce privește siguranța și la ce vârstă poate fi folosită? Toate acestea le aflați în testul nostru.

TEST: Sawyer Mini Filter Camo

Testarea produselor

Selectăm pentru dvs.

Arzător pentru camping

398 Lei (10.55 %) 356 Lei

Comparat

Butelie de presiune

214 Lei

Comparat

Butelie pentru combustibil

(8.76 %) 125 Lei

Comparat

28 Lei (33.29 %) 19 Lei

Comparat

16 Lei (38.23 %) 10 Lei

Comparat

Capac butelie cu combustibil

29 Lei

Comparat

45 Lei (26.67 %) 33 Lei

Comparat

Butelie pentru combustibil

110 Lei

Comparat