Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Arzător Warg Flametower

Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.

 

Cuprins

 

Introducere 

În ultima vreme, a existat o mare creștere a interesului pentru camping pentru gătitul în aer liber. Haideți să vedem împreună cum a decurs recenzia arzătorului pe gaz Warg, care v-ar putea însoți cu ușurință în oricare dintre călătoriile dumneavoastră de aventură. Mai exact, arazătorul Warg Flametower care m-a însoțit într-o excursie în unul dintre cele mai frumoase locuri din Munții Jeseníky. Într-o excursie de o zi departe de civilizație, apreciez o mâncare caldă. Desigur, aragazul este conceput în primul rând pentru traversări montane mai lungi sau pentru camping, dar vă poate ține companie și într-o drumeție de o zi sau într-o excursie la schi.

 

Caracteristici


Produs:

Flametower
Producător: Warg
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutate: 490 g
Putere: 2200 W
Piezo: Ano

 

 • schimbător de căldură integrat
 • vas de 1 l
 • întregul set este plasat în vasul principal
 • 1 l de apă fierbe 4:50min / 12g gaz
 • reducție pentru alte vase
 • cartușul cu gaz nu este inclus

 

Prezentarea produsului

Imediat ce a sosit arzătorul, nu am putut să nu observ cât de bine a fost ambalat. Toate accesoriile necesare, inclusiv cartușul de gaz (100 g) care nu este inclusă, încap într-un singur "recipient de gătit" și apoi în geanta inclusă. Este un pachet foarte compact care nici măcar nu va ocupa atât de mult spațiu în rucsac.

 

Testarea

Acum vom descrie diferitele părți ale Warg Flametower. În cadrul revizuirii vom descrie etajele individuale pe rând și vom începe de la elementele de bază.

Arzătorul poate fi așezat pe un trepied fix, pliabil (stabilizator de cartuș). Trepiedul este fabricat din plastic, dar am fost surprins de faptul că este foarte puternic și stabil chiar și pe pietre. Vântul a bătut în timpul testului, dar trepiedul s-a descurcat bine la testul de sarcină! Există caneluri în trepied pentru a "potrivi" două dimensiuni de cartușe. Personal, am testat aragazul cu un cartuș de 100 de grame, care se potrivește foarte bine în caneluri. Cartușul este înșurubată pe arzător .

 

Arzătorul are un gadget grozav de aprindere. Nu avem nevoie de chibrituri, brichetă sau amnar pentru aragaz. Arzătorul este dotat cu autoaprindere "piezo". Trebuie doar să apăsați "butonul" de aprindere de pe aragaz și acesta se va aprinde din prima încercare! A fost foarte frig și vânt în timpul testării, am apreciat foarte mult aprinderea ușoară. Designul rezistent la vânt asigură faptul că flacăra nu se stinge ușor, accelerează timpul de gătire (până la 30% conform producătorului) și economisește gazul în același timp. Pe arzătorul propriu-zis, putem așeza fie un reductor, fie direct recipientul desemnat, care se rotește cu "click" și se ține perfect pe arzător. Nu trebuie să ne facem griji că prânzul nostru va cădea de pe arzător.

 

Volumul recipientului este de 1 litru. Scara este desenată în interiorul recipientului în trepte de 0,25 l. Recipientul servește, de asemenea, ca pahar de măsurare a apei. Un capac din neopren este pus pe recipient pentru a-l proteja de zgârieturi și, mai ales, pentru a ne proteja de arsuri. Neoprenul este de o culoare subtilă albastră și neagră, cu un motiv montan și marca Warg. Mânerul este din metal cu o suprafață din plastic, este stabil și are un sistem de blocare pentru a nu se putea plia singur atunci când este manevrat. Ultima piesă a "trusei" noastre perfecte este capacul din plastic, care este transparent, astfel încât să putem vedea dacă apa fierbe. Capacul are un mâner din silicon care nu arde. În același timp, capacul are un orificiu în el, astfel încât poate servi și ca strecurătoare. După fierbere, împachetăm din nou totul în interiorul recipientului și, pentru a preveni ca aragazul să se despartă în rucsac, de exemplu, îl fixăm cu o încuietoare de siguranță. Trageți dispozitivul de siguranță prin mânerul pliat.

 

Evaluarea: 100 %

+

 • ambalaj compact 
 • aprindere piezo 
 • husă de neopren 
 • protecții antivânt
 • prețul

-

 • nu am găsit

 

Concluzii

Am fost complet mulțumită de arzător. Recomand cu siguranță arzătorul.Îmi place designul, funcționalitatea, caracterul practic. Nu am nimic de reproșat și îl apreciez ca fiind echipamentul ideal pentru orice excursie outdoor în care vrei să gătești ceva cald .

 

Link-uri utile

Autor: Gabriela Weissová

TEST: Devold Expedition Man Zip Neck

Testarea produselor

Testerul nostru Marcel a mers în munți la Malá Fatra și a luat cu el un pulover pe gât Merino de la Devold pentru a testa dacă oferă ceea ce promite. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

TEST: Setul de softshell pentru copii al brandului ZULU

Testarea produselor

Tester Hanka nu este doar colega noastră din departamentul de vânzări, ci și mama a doi copii mici. Ea a fost implicată în testare încă de la primele modele ale colecției softshell pentru copii.

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

Selectăm pentru dvs.

Arzător pentru camping Warg Flametower

500 Lei (30.6 %) 347 Lei

Comparat

32 Lei (40.63 %) 19 Lei

Comparat

84 Lei (23.81 %) 64 Lei

Comparat

240 Lei (20 %) 192 Lei

Comparat

46 Lei (41.3 %) 27 Lei

Comparat

126 Lei (41.27 %) 74 Lei

Comparat

130 Lei (10 %) 117 Lei

Comparat

146 Lei (10.27 %) 131 Lei

Comparat