Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

Test: Termos Zulu Outdoor Vacuum Flask

Prețul mic a fost criteriul decisiv la cumpărarea unui termos de la marca Zulu Outdoor. Puteți afla dacă  a fost o decizie bună după ce ați citit următoarea recenzie.


Cuprins

Alegerea termosului

Fiecare dimineață începe cu o cafea bună. Inițial într-o cană termică, dar de curând am început să caut un înlocuitor pentru acesta. Parțial din cauza incapacității sale de a menține cafeaua fierbinte mult timp și parțial pentru că am uitat-o undeva :)

Deși aveam deja un termos acasă, care este minunat de la marca Esbit, dar are un volum de un litru, ceea ce este mult prea mare pentru cafea. Așa că am căutat unul mai mic. Lucrez pe șantierele de construcții într-un mediu în care nu este tocmai curat, schimb adesea locul de muncă și, prin urmare, am ales termosul în principal în funcție de preț, astfel încât posibila sa pierdere sau distrugere să nu fie o pierdere mare.

Practic, am introdus volumul necesar pe e-shop, am sortat produsele după preț și am comandat primul termos din serie, care era termosul Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L. În același timp, am aflat și că Zulu produce trei tipuri de termosuri, adică încă versiunea 0,75 l și versiunea de 1 litru. Alegeți în funcție de nevoile dvs.

De când am schimbat profesiile, un termos cu ceai sau cafea a devenit o parte integrantă a echipamentului meu de „muncă”. Nu-mi pot imagina ziua fără ea.

Caracteristici

 

Titlu:

 

Vacuum Flask

Producător: Zulu Outdoor
Material: oțel
Măsurători: 24,5 x 7 cm
Volum: 500 ml

 

 • izolare bună datorită perețiilor dublii
 • oțel inoxidabil de calitate
 • capacul se poate folosi ca și cană
 • sistem de închidere prin înșurubare
 • menține băuturile calde și reci
 • suprafață neagră antiderapantă
 • se spală,întreține ușor
 • durabil,potrivit pentru folosință zilnică
 • se poate spăla în mașina de spălat

 

Descriere

Îmi place simplitatea termosului. Se compune din trei părți - recipientul cu pereți dublii în sine, un capac cu șurub și un capac, care servește și ca o ceașcă. În plus, are și o dimensiune frumoasă și (așa cum a încercat soția) se va potrivi și într-o geantă de mână mai mare pentru doamne.

Volumul termosului

Pentru mine este suficient jumătate de litru. Îmi va satisface nevoia de cafea pentru toată dimineața de lucru.

Rezistența termică

De obicei prepar cafeaua pe la ora 6 dimineața și o beau dimineața. Îmi torn ultima ceașcă înainte de prânz și trebuie să spun că nu mai este fierbinte. Temperatura cafelei nu mai este ideală, dar o puteți bea, așa că nu o iau ca pe un neajuns. Cu toate acestea, datorită obiectivității, o iau în considerare în evaluare.

Material

Termosul este fabricat din oțel inoxidabil cu acoperire antiderapantă. Datorită spray-ului, acesta se ține bine și nu alunecă. În unele termosuri, băutura preia gustul materialului,dar nu este cazul. Cafeaua din acest termos are gust de cafea :). Nu trebuie să vă faceți griji cu privire lagusturi/mirosuri neplăcute.

Spălare/Întreținere

Întreținerea termosului este foarte ușoară. Producătorul afirmă că îl puteți spăla și în mașina de spălat vase, dar eu îl clătesc în chiuvetă după utilizare și este suficient. Îl las să se usuce și dimineața este gata de utilizare din nou.

 

Comparare termosuri

Așa cum am scris mai sus, dețin două termosuri. Pentru cafea folosesc Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L testat și pentru ceai Esbit cu două închideri de 1000 ml.

Dacă ar trebui să expun aceste 2 termosuri în aceleași condiții, câștigătorul clar ar fi cel de la marca Esbit - procesare, materiale și timpul pentru care termosul este capabil să mențină băutura fierbinte este de neegalat (chiar și după 24 de ore, ceaiul este cald). Dar folosesc fiecare termos într-un scop diferit deci sunt utile amândouă.

Video - caracteristicile termosului Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L

 

Recenzii: 95 %

+

 • preț mic
 • volum 0,5 l ideal pentru cafea
 • antiderapant, se ține bine în mână
 • se spală ușor

-

 • băutura nu se menține mult timp fierbinte

 

Concluzii

Termosul Zulu Outdoor Vacuum 0,5L termos satisface așteptările- îmi va oferi o cafea fierbinte toată dimineața. Am apreciat-o și în timpul unei călătorii în natură, unde au fost făcute fotografii pentru recenzie. Nu l-aș recomanda pentru o excursie pe tot parcursul zilei, pentru acest caz există termosuri mai potrivite. Cu toate acestea, raportul preț / performanță este grozav și cu siguranță l-aș cumpăra din nou în același scop. Și dacă folosiți un termos de un litru în călătoriile dvs., dar cu aceiași parametri, tot ce trebuie să faceți este să alegeți un model diferit din gama Zulu.

Link-uri utile

Autor: Miroslav Moravec

Imagini: arhiva autorului

Test: Sac de dormit Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

Testarea produselor

În articolul de astăzi cu ajutorul tradiționalului Testovna, vom analiza sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight, în care cu siguranță nu vă va fi frig.

TEST: Bețe de trekking Warg Compact Carbon

Testarea produselor

TEST: Saltea Warg Radon Mummy 5

Testarea produselor

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o înălțime confortabilă, greutate redusă și un confort termic bun. Dar cum va rezista testării în natură?

Selectăm pentru dvs.

160,80 Lei (15.42 %) 136,00 Lei

247,43 Lei (15.94 %) 208,00 Lei

198,00 Lei (13.64 %) 171,00 Lei

143,00 Lei (20.28 %) 114,00 Lei

54,00 Lei (16.67 %) 45,00 Lei