Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Setul de softshell pentru copii al brandului ZULU

Tester Hanka nu este doar colega noastră din departamentul de vânzări, ci și mama a doi copii mici. Ea a fost implicată în testare încă de la primele modele ale colecției softshell pentru copii.

 

Cuprins

 

Introducere

Am efectuat în mod deliberat testul de rezistență al setului de pantaloni și geacă Zulu într-o zi ploioasă. Recunoaștem că, la întoarcerea de la plimbare, copiii erau plini de noroi din cap până în picioare și ne-a fost rușine chiar să ne urcăm în mijloacele de transport în comun, dar important este că acest set softshell grozav a rezistat testului.

 

Caracteristici


Marca:

Zulu 
Gama de produse:

Set softshell copii

- Geaca Zulu Forest K
- Geaca Zulu Tane K
- Pantalonii Zulu Timber K

Potrivit: copii
Mărimi copii: 110-116 / 116-122 / 122-128
Material: 100% Polyester / Softshell

 

 • ideal pentru a fi purtat din toamnă până în primăvară
 • gecile au elemente reflectorizante pe spate și în față
 • eitcheta pentru nume
 • curea pentru agățarea gecii
 • kpantalonii au material dublu la genunchi
 • pantalonii au o centură cu o bandă elastică subțire (care poate fi înlocuită).

 

Pantaloni

Pantalonii au funcții cool. Rezistența la vânt și la apă vor fi cele mai apreciate în timpul unei plimbări de toamnă. Talia înaltă va împiedica spatele gol-coțmarul părinților, iar elasticul de la talie va face ca pantalonii să nu cadă. Genunchii conturați și dublați nu vor împiedica mișcarea în timpul vreunei năzbâtii. Buzunarele sunt perfecte pentru a strânge castane, iar elementele reflectorizante vor fi apreciate imediat ce se întunecă.

 

Geaca

Geaca cu glugă ridicată la gât are o protecție practică pentru bărbie la capătul fermoarului. Acest lucru face ca pentru copii să fie confortabil să aibă geaca complet închisă cu fermoar și să nu îi deranjeze la gât. De asemenea, manșetele împiedică vântul rece să intre sub geacă. Buzunarele sunt suficient de mari pentru toate comorile pe care le adună copii. Există, de asemenea, o mulțime de elemente reflectorizante pe geacă pentru o bună vizibilitate pentru cel mic.

 

Material

Softshell este un material pe care fiecare copil îl va aprecia primăvara și toamna. Este rezistent la vânt și parțial impermeabil. Dar, cel mai important, este respirabil. La plimbarea de astăzi, copiii au alergat practic tot timpul și nu au transpirat sub haine. Chiar și atunci când se  răcește afară nu trebuie să puneți acest set deoparte. Pur și simplu puneți lenjeria termică sub pantaloni și straturile 1 și 2 sub geacă.

 

Evaluarea: 95 %

+

 • Croiul se potrivește perfect pentru băieți și fete
 • Respirabilitate
 • Buzunare practice
 • Talie înaltă
 • Închidere ușoară cu fermoar cu protecție pentru bărbie

-

 • Nu am găsit 

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Hana Hebnarová

Resurse: arhiva autorului

TEST: Devold Expedition Man Zip Neck

Testarea produselor

Testerul nostru Marcel a mers în munți la Malá Fatra și a luat cu el un pulover pe gât Merino de la Devold pentru a testa dacă oferă ceea ce promite. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

5 cele mai bune lanterne frontale conform testărilor

Testarea produselor

Lanternele frontale fac parte integrantă din trusa fiecărui pasionat de outdoor. Acest lucru este valabil de două ori mai mult în timpul iernii. Descoperă cele mai bune 5 lanterne frontale, conform testerilor noștri.

Selectăm pentru dvs.

Căciulă copii Zulu Woodie K

56 Lei (64.29 %) 20 Lei

Comparat

Geacă softshell copii Zulu Tane K

200 Lei (54 %) 92 Lei

Comparat

Geacă softshell copii Zulu Forest K

200 Lei (49 %) 102 Lei

Comparat

Pantaloni softshell copii Zulu Timber K

166 Lei (57.23 %) 71 Lei

Comparat