Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

TEST: Saltea Warg Radon Mummy 5

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o înălțime confortabilă, greutate redusă și un confort termic bun. Dar cum va rezista testării în natură?

 

Obsah

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o construcție specială care îi conferă o înălțime confortabilă, menținând în același timp greutatea redusă și o bună rezistență termică.

 

Profilul testatorului

Petr Blahuš

Cercetaș, globe trotter, jurnalist, editorialist și fotograf a rătăcit prin lume încă de la începutul anilor 1980. Este unul dintre cei mai mari experți cehi ai Carpaților, unde merge aproape continu din 1984. În calitate de corespondent de război, a vizitat de trei ori Afganistanul, unde, printre altele, a fost primul reporter de război care a mers vreodată într-un patrulă de luptă de noapte cu membri ai forțelor speciale americane...

 

 

Caracteristici:


Denumire:

Radon Mummy 5

Brand:

Warg

Tipul saltelei:

turistică

Utilizare:

Bărbați / Femei

Greutate: 891 g
Materialul saltelei: Nilon Ripstop / 20D Nilon / TPU laminare
Rezistența termică: 4,2
Dimensiune ambalată: 19 x 33 cm
Lungimea: 180 cm
Lățimea: 63 cm
Grosimea: 5 cm
Pliabilă: Da

 

 • autogonflabilă cu o grosime de 5 cm
 • coeficient termic: 4,2
 • potrivită pentru a fi folosită din primăvară până în toamnă
 • construcție unică Hexapore din spumă PU
 • greutate redusă
 • material ultraușor și durabil Nylon 20D
 • umflare și dezumflare ușoară 
 • supapă dublă cu debit mare
 • lațime confortabila 63 cm
 • ambalaj de transport și kit de reparatii incluse in pachet

Introducere

Saltelele autoumflabile Warg Radon Mummy 5 are o construcție specială Hexapore care îi conferă o înălțime cu adevărat rară de peste cinci centimetri, asigurând o valoare R de 4,2. Acest lucru îi permite utilizarea confortabilă și completă în „trei sezoane” (din primăvară până în toamnă), dar în testul nostru salteaua a reușit pe deplin să fie de folos chiar și atunci când dormeam pe zăpadă de pe crestele Munților Krušný.

 

Greutate și volum

Pe lângă rezistența sa termică bună, salteaua Warg Radon Mummy 5 are o greutate ușoară în ciuda grosimii sale, datorită utilizării spumei PU, tăiată la mijloc - obținând astfel reținerea căldurii pe toată lungimea sa.

 

 


Cum se alege o saltea? Prezentare generală.

Ești un fan al naturii și îți place să dormi sub cerul liber? Ai pe ce? Un ghid excelent pentru alegerea unei saltele potrivite găsiți aici!

>>> Detalii <<<

 

Procesul de umflare

Supapa gonflabilă a saltelei Mummy este proiectată pentru a preveni scurgerile de aer în timpul umflarii. După umflare, supapa este încă asigurată cu un capac, ceea ce asigură cu adevărat că salteaua rămâne umflată așa cum este. Supapa este încorporată în corpul saltelei și nu iese în relief, iar datorită înălțimii sale zero, nu o vor simți nici măcar prințesele care simt bobul de mazăre în timp ce dorm. Ceea ce, în mod paradoxal, este „dezavantajul” său, deoarece salteaua este atât de înaltă - înălțimea declarată de producător de 50 mm a fost confirmată în test - încât persoana care se răstoarnă adesea noaptea va simți, chiar și în somn . Și asta în ciuda faptului că lățimea ei este pe deplin suficientă pentru un muritor normal.

Dezumflarea este apoi o chestiune de secunde. Doar deblocați capacul de pe supapă și apăsați supapa internă de reținere cu degetul. Apoi eliberați aerul rămas și rulați-o pur și simplu.

 

Dimensiuni

Lățimea în zona umerilor este pe deplin suficientă pentru o siluetă standart. Grosimea de 5 cm a saltelei uniformizează denivelările semnificative. Lungimea de aproximativ doi metri ar putea fi suficientă pentru majoritatea dintre noi. Forma saltelei copiază practic un sac de dormit de tip mumie.

 

Culoarea

Salteaua Warg Radon Mummy 5 testată a venit într-o culoarea roșu aprins, fiind un ajutor util de semnalizare sol-aer atunci când este necesar și în condiții de zăpadă, asta pe lângă funcția sa principală . Este deasemenea disponibilă și pe albastru.

 

Evaluarea: 100 %

+

 • umflare și dezumflare ușoară datorită supapei duble cu debit mare
 • lățime confortabilă 63 cm
 • cutie de transport și trusa de reparații incluse în pachet

-

 • nu sunt puncte negative

 

Concluzii

Salteaua Warg Radon Mummy 5 este o saltea confortabilă și bine izolantă pentru un somn de calitate în sezonul primăvară-toamnă. Este inclus un kit de reparații, ceea ce este un bonus binevenit. Sacul gonflabil Warg Pump Sack M poate fi achiziționat adișional pentru umflarea confortabilă și rapidă a saltelei.

 

Link-uri utile

 

Autor: Jan Blahuš

Resurse: svetoutdooru.cz

TEST: Arzător Warg Flametower

Testarea produselor

Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.

TEST: Sense Ride 5 Salomon

Testarea produselor

Modelul Salomon Sense Ride 5 îți oferă un echilibru excelent între confort, protecția piciorului și performanță. În această recenzie, analizăm în detaliu diferitele caracteristici și modificări ale noului pantof de la Salomon.

TEST: Bicicleta fără pedale Yedoo TooToo

Testarea produselor

Am testat una dintre cele mai populare biciclete fără pedale pentru copii  - Yedoo TooToo. Care sunt caracteristicile sale cheie? Cum se situează în ceea ce privește siguranța și la ce vârstă poate fi folosită? Toate acestea le aflați în testul nostru.

Selectăm pentru dvs.

Saltea autogonflabilă

369 Lei (22.69 %) 285 Lei

Comparat

305 Lei (22.33 %) 237 Lei

Comparat

1 131 Lei (21.92 %) 883 Lei

Comparat

391 Lei (19.48 %) 315 Lei

Comparat

633 Lei (20.06 %) 506 Lei

Comparat

260 Lei (21.94 %) 203 Lei

Comparat

373 Lei (26.49 %) 274 Lei

Comparat

Saltea autogonflabilă

229 Lei (22.37 %) 178 Lei

Comparat