Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Pantaloni pentru alpinism Rafiki Femio

Pantaloni pentru alpinism și plimbări în natură? Pantalonii Femio de la Rafiki sunt partenerul ideal pentru aproape orice activitate în aer liber. Testerul nostru Terka i-a testat pentru dumneavoastră.

 

Cuprins

 

Introducere

Căutați o pereche de pantaloni lungi pentru escaladare și în același timp să fie și casual? Haideți să aruncăm o privire la pantalonii de alpinism Rafiki Femio de la brandul cehesc și poate vor fi modelul ideal pentru d-voastră.

 

Caracteristici


Brand:
Rafiki
Destinat pentru: femei
Greutate: 230 g
Material: 94% poliamidă, 6% elastan
Crac detașabil: Nu
Număr buzunare: 3
În funcție de activitate: sport / trekking / escaladare

 

  • pantaloni de escaladare
  • material cu uscare rapidă și rezistent
  • manșetă elastică în talie și în partea inferioară
  • concepuți special pentru toate tipurile de alpinism, oriunde

 

Proprietăți

Cu toate că la prima vedere Rafiki Femio nu par a fi elastici, aceștia chiar sunt. Datorită elasticității lor nu vă vor limita mișcarea. În același timp sunt confecționați din material rezistent în special la abraziunea în contact cu stâncile. Fiecare picătură de apă este vizibilă pe suprafața lor, însă datorită respirabilității excelente se usucă foarte rapid.

Elementul meu preferat al acestor pantaloni de la Rafiki este talia înaltă și elastică. Se adaptează excelent pe corp și nu incomodează. Ajustarea precisă a taliei se face cu ajutorul șnurului de la interior, însă personal nu trebuie să îl folosesc deoarece manșeta pantalonilor se fixează optim pe corp. Spatele marginii pantalonilor este din material elastic de culoare roșie.

 

În cele 2 buzunare frontale și în cel de la spate veți putea stoca lucrurile necesare. Buzunarele frontale sunt adânci, încape chiar și un telefon mai mare. Deoarece sunt destinați pentru escaladări, aceștia ar trebui să aibă o buclă pentru perie.

 

Utilizare

Deoarece brandul Rafiki se axează pe articole de alpinism, acești pantaloni sunt destinați acestui sport. Sunt foarte comozi atât pe stânci, cât și pe pereți artificiali. Însă îi veți putea purta și pentru alte ocazii. Sunt adecvați pentru plimbări, activități sport, dar și pentru activitățile din oraș.

 

Cui se potrivesc?

Persoana din imagine este slabă, cu talie foarte îngustă și înălțime de 176 cm - poartă mărimea 38. În timpul genuflexiunilor sau a îndoirii piciorului, cracul se rula în sus, însă nu a fost o problemă majoră, în talie erau mai lejeri. Aceeași mărime s-a așezat mult mai bine pe statura mea, cu înălțime de 168 cm deoarece cracul nu s-a rulat și în talia mi-au venit excelent.

 

Testare

Am testat Rafiki Femio în mediul lor natural - pe peretele de cățărare și afară, pe stâncă. Nu m-au incomodat și au fost plăcuți la atingere. Pe stâncă s-au zgâriat puțin, însă materialul nu s-a deteriorat vizibil. Câteva zile i-am purtat la muncă, în parcul de corzi. În același timp i-am folosit și în timpul plimbărilor cu cățelul, pentru excursii scurte în natură, activități sportive și cotidiene. Pentru mine sunt un articol universal de îmbrăcăminte, adecvat pentru tot felul de activități.

 

Evaluare: 100 %

+

  • Aspect
  • Talie înaltă
  • Elasticitate

-

  • Fără minusuri

 

Concluzii

În ceea ce mă privește, nu am nimic de reproșat la acești pantaloni. Aceștia îndeplinesc toate cerințele pe care le-aș aștepta de la niște pantaloni de alpinism - elasticitate și libertate de mișcare, confort, manșetă elastică în talie și în partea inferioară a cracului.. În plus, au un șnur de ajustare în talie care oferă o adaptare și fixare excelentă a pantalonilor pe corp. Alte modele au în plus o buclă pentru perie, însă ați putea atașa peria de săculețul pentru magneziu.

 

 

Linkuri utile

 

Autor: Tereza Pavlíková

Sursă: arhiva autorului

8 cele mai bune rucsacuri după părerea testerilor

Testarea produselor

Vă plac rucsacurile? V-am pregătit un clasament al modelelor pe care testerii noștri le-au încercat pe teren!

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Testarea produselor

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

TEST: Lanterna frontală Fenix HM65R-T

Testarea produselor

Lanternă frontală - o necesitate absolută pentru o alergare de seară sau pentru o noapte în natură. Merită să investești într-o lanternă frontală Fenix ?

Selectăm pentru dvs.

479 Lei (10.02 %) 431 Lei

Comparat

758 Lei (19.13 %) 613 Lei

Comparat

749 Lei (10.01 %) 674 Lei

Comparat

850 Lei (32.71 %) 572 Lei

Comparat

820 Lei (10.49 %) de la 734 Lei

Comparat

678 Lei (10.03 %) 610 Lei

Comparat

799 Lei (10.01 %) 719 Lei

Comparat

700 Lei (10 %) 630 Lei

Comparat