Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Pantalonii funcționali pentru bărbați- Macin M

După cum spune Lukáš, testerul nostru - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. În testul de astăzi, el va testa pantalonii Zulu.

 

Cuprins

 

Introducere

Pantalonii de drumeție Zulu Macin M sunt ideali pentru activitățile în aer liber în care ai nevoie de un strat exterior durabil pentru toate condițiile meteo. În acest caz se aplică zicala conform căreia nu există vreme rea, ci doar îmbrăcăminte nepotrivită.

 

Caracteristici


Denumire:

Macin M
Producător: Zulu
Potrivit: Bărbați
Mărime: S/M/L/XL/XXL
Greutate: 270 g
Material: DWR / Elastan / /Nylon / Polyester
Nr. buzunare: 2
Culoarea: albastru / negru

 

 • pantaloni de drumeție pentru bărbați
 • realizați din material de nailon 4Strech
 • DWR finisaj hidrofobizant
 • curea cu fixare magnetică
 • greutate redusă
 • cusături profilate la genunchi
 • logo reflectorizant pe spate

 

Perspectivele testării

Pantalonii Zulu Macin M sunt foarte ușori (270 g) și compacți, astfel încât nu ocupă aproape deloc spațiu în rucsac. Materialul se usucă rapid, este rezistent la vânt și, datorită tratamentului DWR, este hidrofug. Primele picături au picurat, dar după mult timp materialul a început să absoarbă și să lase apa să treacă, dar după ce ploaia s-a terminat, întregul pantalon s-a uscat foarte repede. Materialul pantalonilor este foarte confortabil, este un material din nailon 4Stretch (95% nailon, 5% elastan), care este un material cu greutate redusă și elasticitate ridicată, care garantează o purtare confortabilă.

 

Pantalonii au o talie elastică și o închidere cu fermoar și nasturi. Pantalonii sunt prevăzuți și cu o curea neagră ușoară cu cataramă magnetică. Aceasta se ține foarte bine, nu mi s-a întâmplat niciodată ca cureaua să se desfacă. Mărimea ajustată nu se slăbește.

 

Buzunarele pantalonilor sunt cu fermoar, ceea ce va fi binevenit pentru mulți utilizatori, deoarece fermoarul se asigură că nu cade nimic. Adâncimea buzunarelor nu este însă foarte mare, până la punctul de a fi insuficientă pentru a purta telefonul în buzunar în timpul anumitor activități. Am avut în ele telefonul meu obișnuit , iar când am ridicat mai mult piciorul (în timp ce mă cățăram pe ferrata), am constatat că adâncimea buzunarelor este insuficientă - telefonul îmi apăsa pe osul șoldului.

 

Croi

Pantalonii au o croială mai modernă și mai îngustă, astfel încât arată bine pe o siluetă sportivă. În același timp, sunt foarte elastici, astfel încât nu restricționează mișcarea chiar și în timpul activităților mai solicitante în aer liber (de exemplu, cățărare sau ferrata, unde trebuie să ridicați picioarele destul de sus). Cu toate acestea, picioarele ar putea fi un pic mai late la capete, astfel încât să poată fi trase peste cizmele de gleznă. Am reușit să le trag pe ele, dar materialul era deja destul de întins.

 

Testarea

Pantalonii au fost testați în condițiile montane din Alpii austrieci. Materialul pantalonilor (4Stretch) ar trebui să fie mai potrivit pentru vară, dar am purtat pantalonii fără un strat inferior funcțional pe timp de vânt și ploaie la munte, cu temperaturi în jur de 0-5 °C și nu am simțit frig, dar acest lucru este, desigur, individual. Am folosit pantalonii și pe vreme însorită cu temperaturi în jur de 15 °C și s-au aerisit foarte bine datorită respirabilității lor, așa că nu ți s-a făcut cald sau ai transpirat în ei.

 

Evaluarea: 90 %

+

 • Resping apa
 • Material plăcut
 • Elasticitate
 • Croi plăcut

-

 • partea inferioară a cracului mai îngustă
 • pentru unele activități buzunarele sunt prea puțin adânci

 

Concluzii

Pantalonii de drumeție Zulu Macin M sunt o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de un strat exterior durabil, dar confortabil, elastic și cu uscare rapidă. Datorită respirabilității și tratamentului hidrofug DWR, pantalonii sunt potriviți pentru toate condițiile meteo.

 

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Lukáš Zych

Surse: arhiva autorului

TEST: Pantaloni pentru alpinism Rafiki Femio

Testarea produselor

Pantaloni pentru alpinism și plimbări în natură? Pantalonii Femio de la Rafiki sunt partenerul ideal pentru aproape orice activitate în aer liber. Testerul nostru Terka i-a testat pentru dumneavoastră.

8 cele mai bune rucsacuri după părerea testerilor

Testarea produselor

Vă plac rucsacurile? V-am pregătit un clasament al modelelor pe care testerii noștri le-au încercat pe teren!

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Testarea produselor

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

Selectăm pentru dvs.

Pantaloni bărbați

263 Lei (45.63 %) 143 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

938 Lei (47.87 %) de la 489 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

638 Lei (43.89 %) de la 358 Lei

Comparat

Încălțăminte femei

680 Lei (72.65 %) de la 186 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

520 Lei (40.58 %) de la 309 Lei

Comparat

Încălțăminte

320 Lei (36.56 %) 203 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

406 Lei (50 %) de la 203 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru femei

780 Lei (44.49 %) de la 433 Lei

Comparat