Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Pantalonii funcționali pentru bărbați- Macin M

După cum spune Lukáš, testerul nostru - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. În testul de astăzi, el va testa pantalonii Zulu.

 

Cuprins

 

Introducere

Pantalonii de drumeție Zulu Macin M sunt ideali pentru activitățile în aer liber în care ai nevoie de un strat exterior durabil pentru toate condițiile meteo. În acest caz se aplică zicala conform căreia nu există vreme rea, ci doar îmbrăcăminte nepotrivită.

 

Caracteristici


Denumire:

Macin M
Producător: Zulu
Potrivit: Bărbați
Mărime: S/M/L/XL/XXL
Greutate: 270 g
Material: DWR / Elastan / /Nylon / Polyester
Nr. buzunare: 2
Culoarea: albastru / negru

 

 • pantaloni de drumeție pentru bărbați
 • realizați din material de nailon 4Strech
 • DWR finisaj hidrofobizant
 • curea cu fixare magnetică
 • greutate redusă
 • cusături profilate la genunchi
 • logo reflectorizant pe spate

 

Perspectivele testării

Pantalonii Zulu Macin M sunt foarte ușori (270 g) și compacți, astfel încât nu ocupă aproape deloc spațiu în rucsac. Materialul se usucă rapid, este rezistent la vânt și, datorită tratamentului DWR, este hidrofug. Primele picături au picurat, dar după mult timp materialul a început să absoarbă și să lase apa să treacă, dar după ce ploaia s-a terminat, întregul pantalon s-a uscat foarte repede. Materialul pantalonilor este foarte confortabil, este un material din nailon 4Stretch (95% nailon, 5% elastan), care este un material cu greutate redusă și elasticitate ridicată, care garantează o purtare confortabilă.

 

Pantalonii au o talie elastică și o închidere cu fermoar și nasturi. Pantalonii sunt prevăzuți și cu o curea neagră ușoară cu cataramă magnetică. Aceasta se ține foarte bine, nu mi s-a întâmplat niciodată ca cureaua să se desfacă. Mărimea ajustată nu se slăbește.

 

Buzunarele pantalonilor sunt cu fermoar, ceea ce va fi binevenit pentru mulți utilizatori, deoarece fermoarul se asigură că nu cade nimic. Adâncimea buzunarelor nu este însă foarte mare, până la punctul de a fi insuficientă pentru a purta telefonul în buzunar în timpul anumitor activități. Am avut în ele telefonul meu obișnuit , iar când am ridicat mai mult piciorul (în timp ce mă cățăram pe ferrata), am constatat că adâncimea buzunarelor este insuficientă - telefonul îmi apăsa pe osul șoldului.

 

Croi

Pantalonii au o croială mai modernă și mai îngustă, astfel încât arată bine pe o siluetă sportivă. În același timp, sunt foarte elastici, astfel încât nu restricționează mișcarea chiar și în timpul activităților mai solicitante în aer liber (de exemplu, cățărare sau ferrata, unde trebuie să ridicați picioarele destul de sus). Cu toate acestea, picioarele ar putea fi un pic mai late la capete, astfel încât să poată fi trase peste cizmele de gleznă. Am reușit să le trag pe ele, dar materialul era deja destul de întins.

 

Testarea

Pantalonii au fost testați în condițiile montane din Alpii austrieci. Materialul pantalonilor (4Stretch) ar trebui să fie mai potrivit pentru vară, dar am purtat pantalonii fără un strat inferior funcțional pe timp de vânt și ploaie la munte, cu temperaturi în jur de 0-5 °C și nu am simțit frig, dar acest lucru este, desigur, individual. Am folosit pantalonii și pe vreme însorită cu temperaturi în jur de 15 °C și s-au aerisit foarte bine datorită respirabilității lor, așa că nu ți s-a făcut cald sau ai transpirat în ei.

 

Evaluarea: 90 %

+

 • Resping apa
 • Material plăcut
 • Elasticitate
 • Croi plăcut

-

 • partea inferioară a cracului mai îngustă
 • pentru unele activități buzunarele sunt prea puțin adânci

 

Concluzii

Pantalonii de drumeție Zulu Macin M sunt o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de un strat exterior durabil, dar confortabil, elastic și cu uscare rapidă. Datorită respirabilității și tratamentului hidrofug DWR, pantalonii sunt potriviți pentru toate condițiile meteo.

 

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Lukáš Zych

Surse: arhiva autorului

TEST: Devold Expedition Man Zip Neck

Testarea produselor

Testerul nostru Marcel a mers în munți la Malá Fatra și a luat cu el un pulover pe gât Merino de la Devold pentru a testa dacă oferă ceea ce promite. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

TEST: Setul de softshell pentru copii al brandului ZULU

Testarea produselor

Tester Hanka nu este doar colega noastră din departamentul de vânzări, ci și mama a doi copii mici. Ea a fost implicată în testare încă de la primele modele ale colecției softshell pentru copii.

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

Selectăm pentru dvs.

Pantaloni bărbați Zulu Macin M

280 Lei (43.21 %) 159 Lei

Comparat

900 Lei (40.78 %) de la 533 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați Helly Hansen Stalheim Ht

638 Lei (45.61 %) de la 347 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați Regatta Samaris Suede

468 Lei (51.26 %) 228 Lei

Comparat

476 Lei (31.09 %) de la 328 Lei

Comparat

700 Lei (53.71 %) de la 324 Lei

Comparat

Încălțăminte de iarnă femei Kamik Celeste

700 Lei (33.86 %) 463 Lei

Comparat

Încălțăminte de iarnă bărbați Jack Wolfskin Thunder Bay Texapore Mid M

1 100 Lei (39.55 %) de la 665 Lei

Comparat