Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Test: Încălțăminte bărbați Salewa MS Raven 3 GTX

Astăzi vă vom prezenta în testul nostru încălțămintea de alpinism ușoară, tehnică Salewa MS Raven 3 GTX.

 

       

  Obsah

Încalțăminte Salewa MS Raven 3 GTX sunt bocanci moderni de drumeție cu membrană Gore-Tex destinate în primul rând turismului de mare altitudine. Aceasta este prima mea experiență cu Salewa, am avut încredere în calitatea lor și feedback-ul de la pasionații experimentați în outdoor. Am testat bocancii atât pe stânci, cât și pe teren mai ușor și chiar și pe șosea. Un test ud în pârâu a fost, de asemenea, parte din experiment.

Caracteristici

 

Model:

 

Salewa MS Raven 3 GTX

Producător: Salewa
Greutate: 1,5 Kg
Potrivit: pt. bărbați
Strat superior: Gore-Tex
Talpă: Vibram® WTC
Taplă intermediară: Bilight

 

 • pantof ușor cu tracțiune excelentă
 • rezistent la abraziune
 • căptușeală impermeabilă și respirabilă
 • membrană GORE-TEX®
 • gvârf de cauciuc TPU
 • talpă Vibram®
 • taplă intermediară Bilight Midsole
 • înșiretare 3D 
 • excelentă absorbție a șocurilor

 

 

Primele impresii

Când le-am pus pentru prima dată, am simțit o fixare super și o moliciune confortabilă. Designul lor este atemporal, cu accent pe detalii și materiale de calitate utilizate. Am simțit un confort surprinzător în timp ce mergeam, deși sunt noi și nepurtate.

Design în armonie cu lejeritatea

Interiorul pantofului este moale și neted, nu deranjează niciunde. Mărimea se potrivește perfect și nu am observat nicio presiune din nicio parte. Privite de sus, ghetele sunt surprinzător de înguste în comparație cu alte ghete alpine, ceea ce îmi place foarte mult. Simți că ai putea alerga un maraton cu acești pantofi.

Testul impermeabilității

Membrana GORE-TEX® Performance Comfort nu a dezamăgit - pantofii sunt cu adevărat impermeabili. Chiar și după ce am stat mult timp în apă curgătoare, nu am simțit nicio urmă de umezeală sau umiditate. Apa nu va curge indiferent dacă stai într-o băltoacă sau până la glezne sau într-un pârâu. La o temperatură exterioară de 0 °C, nu am simțit frigul sau orice alt disconfort asociat cu vremea rece.

Duritate pentru cei mai pretențioși

Dar de câteva ori piciorul meu a alunecat pe o piatră ascunsă sub apă, ceea ce a fost o surpriză. Pe de altă parte, țin cont că construcția pantofilor este solidă și dură tocmai din cauza rocilor cărora le sunt destinate - de aceea alunecă în apă datorită durității. Dar nu este nimic ce un drumeț experimentat nu poate avea sub control.

 

 

 

Testul pe teren

Am testat pantofii pe o suprafață stâncoasă, pe teren mai ușor și pe un drum normal asfaltat. Deja pe un drum normal, mi-aș da seama că sunt confortabile, sigure și perfect manevrabile, cu o senzație precisă.

Îmi pot imagina cu siguranță că merg într-o călătorie de câteva zile cu ei cu un rucsac greu în spate. Construcția lor ușoară m-a convins imediat de stabilitate și securitate excepțională, fără a îi încerca pe terenuri mai dificile. Singurul loc în care pantoful mi-a dat de furcă a fost când am mers pe suprafețe umede a fost partea din față a tălpii.

Testul pe stânci

Am încercat încălțămintea și la un test pe un boulder mai mic. Pe pietre mari și roci mai mici, a fost un test ideal decisiv. Datorită tălpii Vibram de calitate și a vârfului adaptat pentru cățărare, pantoful se ține foarte bine și ferm.

Te vei simți stabil, sigur și vei avea încredere în bocanci. Datorită căptușelii perfecte de cauciuc de jur împrejur, aproape că nu am simțit niciun impact în timpul celei mai mari poticniri. Cred că pe Via Ferrata sau pe teren alpin, o să-ți placă pantofii și să-i clasați printre preferații tăi pentru alpinism și rock walking.

 

 

Recenzii: 95%

+

 • confortabil chiar și atunci când sunt purtați mult timp
 • membrana GORE-TEX
 • vârf de alpinism dur
 • căptușeală de cauciuc de-a lungul pantofului
 • utilizare pe tot parcursul anului
 • dînșiretare 3D
 • design atemporal
 • talpa ține chiar și pe un deal abrupt pe noroi
 • curea pentru încălțarea ușoară a pantofilor
 • super fixare a piciorului

-

 • preț mare

Concluzii

Salewa MS Raven GTX 3 sunt pantofi usori si chiar și fară a călca mai întai pe ei sunt foarte comozi. Nu au dezamăgit pe niciun teren. Aș recomanda oricui caută încălțăminte rezistentă și fiabilă pentru terenuri solicitante în condiții de munte. Mie personal îmi plac foarte mult bocancii și abia aștept să îi încerc pe zapadă sau cu colțari pe un ghetar.

 

Link-uri utile

 

 

Autor: Radek Svoboda

Resurse: arhiva autorului

Test: Sac de dormit Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

Testarea produselor

În articolul de astăzi cu ajutorul tradiționalului Testovna, vom analiza sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight, în care cu siguranță nu vă va fi frig.

TEST: Bețe de trekking Warg Compact Carbon

Testarea produselor

TEST: Saltea Warg Radon Mummy 5

Testarea produselor

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o înălțime confortabilă, greutate redusă și un confort termic bun. Dar cum va rezista testării în natură?

Selectăm pentru dvs.

1 590,00 Lei (20 %) 1 272,00 Lei

Comparat

454,34 Lei (15.04 %) 386,00 Lei

Comparat

1 338,00 Lei (15.02 %) 1 137,00 Lei

Comparat

1 050,00 Lei (20 %) 840,00 Lei

Comparat