Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Încălțăminte pentru femei La Sportiva Hyper Woman GTX

Încălțămintea pentru femei La Sportiva Hyper Woman GTX vă va oferi un sentiment de încredere și stabilitate, alături de o amortizare excelentă, atunci când mergeți pe trasee de via-ferrata sau trasee alpine dificile. Citiți cum a făcut față încălțămintea testării noastre.

 

Cuprins

Încălțămintea pentru femei La Sportiva Hyper Woman GTX au exteriorul din piele velur și membrană impermeabilă Gore-Tex® Extended Comfort. Șireturile până în vârf garantează o fixare excelentă și aderență pe teren accidentat. Încălțămintea are formă ergonomică, motiv pentru care se așază optim pe picior și oferă stabilitatea necesară.

 

Caracteristici


Greutate: 


800 g

În funcție de activitate:

sporttrekking

Talpă intermediară: spumă EVA
Talpă: Vibram
Parte superioară: Piele
Membrană: Gore-Tex

 

 • formă confortabilă și ergonomică pentru picior îngust
 • șireturi până în vârf - fixare optimă și stabilitate
 • Impact Brake System® - tracțiune perfectă chiar și pe suprafețe ude
 • membrană impermeabilă Gore-Tex® Extended Comfort
 • protecție din cauciuc 360°

 

Testare 

Încălțămintea La Sportiva Hyper Woman GTX a fost testată în timpul excursiilor scurte și în concediu la munte. Modelul Hyper Women GTX nu este prima pereche de la La Sportiva din garderoba mea. Încălțămintea de la firma italiană nu m-a dezamăgit niciodată.

 

Design

La prima vedere, încălțămintea La Sportiva Hyper Woman GTX vă va impresiona datorită designului sofisticat. Asortarea culorilor subtile, permite purtarea încălțămintei nu doar în timpul drumețiilor, via-ferrata și alpinism, ci și în timpul mersului în oraș, natură sau la muncă.

 

Bucle

Bucla frontală de pe limbă este poziționată pe lateral, motiv pentru care nu incomodează în timpul mersului Cele 2 bucle consolidate de la călcâi permit încălțarea simplă și sunt suficient de rezistente pentru prinderea cu o carabină de ham sau rucsac în caz de necesitate.

 

Vârf

Protecția din cauciuc a vârfului protejează împotriva abraziunii. Șireturile până în vârf garantează o fixare excelentă și stabilitate chiar și pe teren solicitant (via-ferrata, trasee stâncoase etc.) și se adaptează perfect la forma piciorului. Încălțămintea La Sportiva Hyper Woman GTX are un design plăcut, este rezistentă și se așază excelent pe picior.

 

Talpă

Talpa Vibram® Idrogrip cu sistem Impact Brake System® și zonă de alpinism în vârf nu vă va dezamăgi nici pe teren ud. Talpa este unul dintre avantajele principale ale încălțămintei La Sportiva Hyper Woman GTX.

 

Testare și evaluare

Încălțămintea La Sportiva Hyper Woman GTX are formă ergonomică și se așază excelent pe picior. Cu toate acestea, este adecvată pentru persoanele cu picior îngust. După prima excursie am avut câteva bătături pe degetele mici, iar eu fac parte din categoria persoanelor cu picior îngust. Am început să mă întreb dacă am făcut alegerea potrivită, dar i-am mai dat o șansă în alte călătorii, iar într-un final încălțămintea s-a adaptat optim la forma piciorului meu. Trebuie să îi acordați timp, deoarece este destul de rigidă, însă partea superioară din piele se slăbește ușor și se adaptează la piciorul dumneavoastră. În comparație cu modelul TX4, este puțin mai îngustă, iar o persoană cu un picior mai lat ar trebui să o încerce și să analizeze dacă este posibil să se adapteze la o astfel de încălțăminte.

 

Evaluare: 99 %

+

 • ușoară, rezistentă
 • adecvată pentru orice tip de teren
 • design - funcțional și atractiv
 • tracțiune excelentă
 • stabilitate optimă

-

 • adecvată pentru persoane cu picior îngust
 • preț mare

 

Concluzii

Recomand încălțămintea La Sportiva Hyper Woman GTX tuturor femeilor cu picior îngust, care caută o pereche de încălțăminte adecvată pentru orice tip de teren - pentru drumeții, escaladare, excursii în pădure sau oraș. Este ușoară, rezistentă și aderentă la orice suprafață.

 

     Despre autor

Terézia Kútna

Sunt o persoană pasionată de outdoor, o mamă care împreună cu copiii merge în natură cât mai des. Lucrez pentru 4camping din 2014 și aici mi-am descoperit pasiunea pentru escaladă/alpinism, drumeții la munte sau camping.

 

Linkuri utile

 

Autor: Terézia Kútna

Sursă: arhiva autorului

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

5 cele mai bune lanterne frontale conform testărilor

Testarea produselor

Lanternele frontale fac parte integrantă din trusa fiecărui pasionat de outdoor. Acest lucru este valabil de două ori mai mult în timpul iernii. Descoperă cele mai bune 5 lanterne frontale, conform testerilor noștri.

TEST: Pantalonii funcționali pentru bărbați- Macin M

Testarea produselor

După cum spune Lukáš, testerul nostru - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. În testul de astăzi, el va testa pantalonii Zulu.

Selectăm pentru dvs.

1 060 Lei (25 %) 795 Lei

Comparat

Încălțăminte femei Regatta Lady Samaris Low II

680 Lei (65 %) de la 238 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică femei Merrell Accentor 3 Sport Gtx

760 Lei (39.08 %) 463 Lei

Comparat

Încălțăminte femei Merrell Moab 2 GTX

780 Lei (50.38 %) 387 Lei

Comparat

998 Lei (38.18 %) de la 617 Lei

Comparat

830 Lei (36.39 %) de la 528 Lei

Comparat

Încălțăminte de trekking Scarpa Kalipe Lite

778 Lei (29.82 %) de la 546 Lei

Comparat

480 Lei (15 %) 408 Lei

Comparat