Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Îmbrăcăminte funcțională MOOA

Căutați un set de îmbrăcăminte funcțională pentru activități outdoor? Testerul nostru Katka Balcarová a testat setul MOOA pentru d-voastră.

 

Cuprins

 

Introducere

Lenjeria funcțională trebuie să fie de calitate. Am testat îmbrăcămintea funcțională MOOA pe o perioadă de 30 de zile. Am avut la dispoziție maioul MOOA Beth, bustiera MOOA Bina, colanții MOOA Lesa și colanții ¾ MOOA Jasmit.

 

Caracteristici


Nume:

Beth, Bina, Jasmit, Lesa
Producător: MOOA
Materialul îmbrăcămintei: Elastan / Poliamidă
În funcție de activitate: sport / de alergare / fitness
Culoare: negru / albastru petrol / bordo

 

  • respirabil, cu efect de uscare rapidă
  • cusături plate care nu irită pielea
  • material: 80% poliamidă, 20% elastan 

 

Testare 

Îmbrăcămintea a fost testată în timpul activităților interioare - yoga, bouldering, escaladare pe pereți artificiali, parțial în timpul activităților outdoor - ciclism, plimbări, alergare. Temperatura în perioada testării a fost între 0 și 7 °C.

 

Impresie generală

Trebuie să subliniez faptul că îmbrăcămintea MOOA este confecționată dintr-un material foarte confortabil care nu incomodează și nu irită pielea. Fiecare articol testat este adecvat pentru activități mai puțin solicitante, în timpul cărora nu transpirați foarte mult și vreți să aveți parte de confort sporit - escaladări, yoga, plimbări, activități sport cu copiii. Nu recomand produsele testate pentru trekking, când aveți nevoie de o greutate redusă și o dimensiune compactă.

 

Maiou MOOA Beth

Maioul are o croială excelentă, mai ales în partea din spate. Dacă de ceva timp practicați yoga sau escaladarea, cu siguranță veți aprecia spatele cu manoperă excelentă. În combinație cu materialul plăcut la atingere, a croielii lejere și a bustierei integrate, maioul a devenit preferatul meu pentru escaladare. Am o mulțime de maiouri și sunt destul de pretențioasă în privința lor. Nu recomand maioul pentru alergare din cauza bustierei încorporate, care nu este destul fixă și nu oferă suficient suport. Datorită materialului nu recomand utilizarea pentru activitățile cu intensitate sporită, deoarece materialul nu face față eliminării transpirației.

 

Bustieră MOOA Bina

Bustiera se așază excelent pe corp și în același timp nu incomodează. Poate fi utilizată fie sub un tricou/maiou sau separat ca un top. Dacă transpirați foarte mult, elasticul inferior, unde se adună transpirația, poate fi inconfortabil pe piele, motiv pentru care recomand bustiera doar pentru activitățile mai puțin solicitante. Este excelentă pentru yoga, escaladare, fitness, plimbări pe bicicletă sau în oraș. Bustiera este destul de voluminoasă, motiv pentru care nu o recomand pentru trekking, unde aveți nevoie de o greutate redusă și dimensiune compactă.

 

Colanți 3/4 MOOA Jasmit și colanți lungi MOOA Lesa

Colanții pot fi folosiți pentru o gamă variată de activități, în condiții cu temperaturi scăzute, chiar și pentru alergare. Sunt foarte confortabili, arată excelent și asigură libertate de mișcare. Nu incomodează, astfel îi veți aprecia în special pentru yoga. Colanții MOOA LESA au un buzunar elastic, în care puteți stoca cheile, șervețelele, banii sau alte mărunțișuri în timpul plimbării sau alergării.

 

Spălare 

Am spălat îmbrăcămintea MOOA de câteva ori după instrucțiunile producătorului (30° C), la un program delicat și am uscat-o în uscătorul automat, chiar dacă această metodă de uscare nu este recomandată de producător. Materialul nu s-a deteriorat.

 

Evaluare: 85 %

+

  • material confortabil 
  • nu limitează mișcarea 
  • croială excelentă 
  • ideală pentru yoga, escaladare și alte activități cu intensitate scăzută 

-

  • inadecvată pentru trekking - greutate și dimensiune mare
  • inadecvată pentru activități solicitante

 

Concluzii

Îmbrăcămintea MOOA este alegerea optimă pentru activitățile mai puțin intensive precum yoga, escaladare, plimbări etc. Avantajul principal este croiala extrem de confortabilă și atractivă dintr-un material plăcut la atingere. Pentru trekking sau alte activități solicitante, precum alergarea, prefer alte branduri.

 

Linkuri utile

 

Autor: Katka Balcarová 

Sursă: arhiva autorului

TEST: Pantaloni pentru alpinism Rafiki Femio

Testarea produselor

Pantaloni pentru alpinism și plimbări în natură? Pantalonii Femio de la Rafiki sunt partenerul ideal pentru aproape orice activitate în aer liber. Testerul nostru Terka i-a testat pentru dumneavoastră.

8 cele mai bune rucsacuri după părerea testerilor

Testarea produselor

Vă plac rucsacurile? V-am pregătit un clasament al modelelor pe care testerii noștri le-au încercat pe teren!

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Testarea produselor

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

Selectăm pentru dvs.

Colanți femei

170 Lei (38.82 %) 104 Lei

Comparat

130 Lei (46.92 %) 69 Lei

Comparat

Colanți femei 3/4

130 Lei (52.31 %) 62 Lei

Comparat

Maiou femei

158 Lei (43.67 %) 89 Lei

Comparat

Minge de gimnastică

50 Lei (14 %) 43 Lei

Comparat

Minge de gimnastică

260 Lei (40 %) 156 Lei

Comparat

Acesoriu pentru sport

220 Lei (40 %) 132 Lei

Comparat

160 Lei (40 %) 96 Lei

Comparat