Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Hanorac funcțional pentru femei Hoverla W

Căutați haine cu adevărat funcționale? Noua colecție de îmbrăcăminte funcțională de la Zulu ar putea fi exact ceea ce căutați.

 

Cuprins

 

Introducere

Vei adora hanoracul Zulu Hoverla pentru versatilitatea și raportul preț/performanță. Este ușor, se împachetează frumos, este călduros și respirabil și încă arată bine.

 

Caracteristici


Denumire:

Hoverla
Producător: Zulu
Potrivit: Femei
Mărime: XS/S/M/L/XL/XXL
Greutate: 361 g
Material îmbrăcăminte: Elastan / Polyester
Nr. buzunare: 3
Culoare: neagră/albastră // albastră/violet
Glugă: fară glugă

 

 • hanorac de damă funcțional
 • material Techgrid
 • izolație și respirabilitate sporită
 • pliabilitate
 • elmenete reflectorizante

 

Testarea 

Am testat hanoracul sport pentru femei în luna aprilie, în timpul diferitelor activități în aer liber - drumeții, cățărare, ciclism și caiac-canoe. În funcție de vreme, am folosit hanoracul  fie ca strat intermediar, fie ca strat exterior. Temperaturile au variat între 3 și 15 grade.

 

Croi

Hanoracul are un croi mai îngust, materialul este ușor elastic, astfel încât se mulează pe corp fără probleme. Are fermoar complet, partea de sus a fermoarului este protejată de un tiv acoperitor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că fermoarul vă va irita bărbia în timpul activităților mai solicitante.

Pe lângă cele două buzunare obișnuite, are și un buzunar la piept, pe care îl veți aprecia mai ales la cățărare sau pe ferrata, când purtați un ham de cățărare, astfel încât să aveți conținutul buzunarului mereu la îndemână și să nu vă deranjeze nimic. Există tivuri elastice pe partea inferioară a hanoracului și pe mâneci.

Pentru o mai bună vizibilitate seara, pe buzunarul de la piept este adăugat un element reflectorizant de siguranță.

 

Funcții

Hoverla ușor și ușor de împachetat. Dar, de asemenea, vă ține cald pe vreme rece și este surprinzător de respirabil. "Respiră" în timpul activităților ușoare și moderate pe vreme mai rece - vezi progresul testelor. Într-o excursie de o zi de vâslit la temperaturi de aproximativ 10 grade, am apreciat faptul că hanoracul mi-a ținut de cald chiar și atunci când era ud. Ne-am udat suplimentar în timp ce ne împachetam echipamentul, dar până când am ajuns acasă, două ore mai târziu, hanoracul era din nou complet uscat. Când am urcat din nou, am apreciat faptul că nu a restricșionat mișcarea.

Vă va ține de cald în timp ce așteptați sub o stâncă sau în vârf și nu vă veți supraîncălzi în timpul cățărării.

Avantajele menționate mai sus - împachetabilitate, material cu uscare rapidă și flexibilitate - vă vor fi de neprețuit chiar dacă luați tricoul cu dvs. într-o excursie în condiții dificile.

 

Material

Materialul Techgrid, pe lângă faptul că este perfect funcțional, este, de asemenea, foarte moale și confortabil pe piele. Astfel, puteți purta hanoracul peste o cămașă cu mânecă scurtă sau un maiou fără griji. Structura din plasă îndepărtează umezeala de pe corp, interiorul hainei rămâne aproape întotdeauna uscat, veți simți doar o ușoară umezeală reziduală în interior. La exterior, umiditatea în exces se evaporă apoi.

 

Evaluarea: 100 %

+

 • Greutate redusă
 • Buzunar la piept
 • Se usucă rapid, chiar și atunci când este ud, se simte doar o ușoară umezeală pe materialul interior
 • Plăcut pe piele
 • Respirabilitate suficientă pentru activități moderat solicitante
 • Căldură mare, utilizabilă pe tot parcursul anului
 • Raport preț/performanță excelent
 • Protecția părții superioare a fermoarului

-

 • Nu am găsit

 

Concluzii

Sunt încântată de hanorac și știu deja că va fi alegerea numărul unu pentru munți, stânci, drumeții, plimbări cu bicicleta și plimbări cu barca. Mai presus de toate trebuie să subliniez versatilitatea, potrivirea, greutatea și capacitatea de a-și îndeplini funcția chiar și atunci când este ud. Pe lângă toate acestea, se potrivește foarte bine pe corp și arată bine.

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Kateřina Balcarová

Surse: arhiva autorului

TEST: Pantaloni pentru alpinism Rafiki Femio

Testarea produselor

Pantaloni pentru alpinism și plimbări în natură? Pantalonii Femio de la Rafiki sunt partenerul ideal pentru aproape orice activitate în aer liber. Testerul nostru Terka i-a testat pentru dumneavoastră.

8 cele mai bune rucsacuri după părerea testerilor

Testarea produselor

Vă plac rucsacurile? V-am pregătit un clasament al modelelor pe care testerii noștri le-au încercat pe teren!

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Testarea produselor

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

Selectăm pentru dvs.

Pantaloni femei

406 Lei (39.66 %) 245 Lei

Comparat

Hanorac funcțional de damă

265 Lei (46.04 %) 143 Lei

Comparat

202 Lei (24.75 %) 152 Lei

Comparat

714 Lei (25.07 %) 535 Lei

Comparat

337 Lei (28.19 %) de la 242 Lei

Comparat

Rucsac pentru copii

227 Lei (26.43 %) de la 167 Lei

Comparat

340 Lei (29.96 %) de la 238 Lei

Comparat

171 Lei (39.77 %) de la 103 Lei

Comparat