Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Geaca cu puf Warg Downjane W

În recenzia de astăzi vom testa geaca de puf pentru femei Downjane de la Warg. Este doar pentru oraș sau și pentru munte? Să aruncăm o privire în articolul de astăzi.


Cuprins

 

Introducere

Dilema de a purta ceva în trend în zilele reci, în detrimentul căldurii, sau de a merge în zece straturi, poate fi rezolvată de o geacă de puf. Aceasta este acum o parte indispensabilă a echipamentului de iarnă a multora. Dar cum ar fi când nici măcar fundul și coapsele nu ar îngheța de frig? O astfel de geacă de puf Downjane Warg, elegantă și călduroasă, ar putea deveni un companion nu doar pentru uz urban, ci și pentru activitățile outdoor, unde durabilitatea și confortul termic au fost testate.

 

Caracteristici 


Denumire:

Downjane W
Producător: Warg
Greutate : 683 g
Material: 100% Nailon / Puf
Potrivit pentru: Femei
Număr buzunare:
Tip căptușeală/umplutură: Puf
Culoare: negru / albastru

 

 • geacă lungă femei cu umplutură medie
 • DWR C6 finisaj hidrofug C6
 • fermoar bidirecțional YKK
 • glugă reglabilă 
 • puf de rață 90/10 / 650 cuin 
 • buzunar interior cu fermoar
 • manșete elastice

 

Este călduroasă?

Să mergi la munte în zilele geroase fără o geacă de puf este ceva de neimaginat pentru unii oameni, mai ales pentru cei care sunt friguroși iarna ca mine.

Va ține geaca de cald? Bineînțeles, ar fi culmea să nu când e de puf. Umplutura are 650 cuin, ceea ce este un grad de umplere mediu plăcut. Raportul amestecului de puf este de 90:10 - cu cât este mai mult puf, cu atât este mai bună capacitatea de împachetare, dar cu atât este mai slabă durabilitatea - în acest caz este vorba de raportul ideal. S-au folosit pene de rață, în cazul penelor de gâscă ar fi vorba de o investiție financiară mai mare.

Ținând cont de greutatea gecii și de suprafața mare pe care o ocupă pe corp, aceasta are o greutate foarte plăcută de 683 de grame și se potrivește cu ușurință într-un rucsac fără să ocupe mult spațiu.

 

Eleganță și sport 2în1 

Deși la prima vedere ar putea părea că utilitatea hainei este mai mult pentru oraș și călătorii mai mici, i-am dat șansa de a se pune în valoare în condiții mai solicitante la munte. Tăietura mai îngustă în talie subțiază vizual silueta și conferă un aspect general elegant. Datorită prelungirii în partea de jos, deasupra genunchilor, se evită eventualele umflături și restricții, cu o gamă mai largă de mișcări.

 

Mâneci, glugă, buzunare

Apreciez că mânecile se termină cu o manșetă elastică frumoasă, prin care frigul nu pătrunde . Mânecile sunt suficient de lungi pentru a nu se strânge și a nu expune încheieturile mâinilor atunci când se stați în picioare și sunteți în mișcare.

 

Există 3 buzunare pe haină, dintre care 2 sunt buzunare exterioare clasice cu fermoar, unde nu pot să nu laud căptușeala interioară, care este moale la atingere și aduce o senzație de căldură aproape imediat. Cel de-al treilea buzunar se află pe partea interioară a hainei și pare aproape fără fund, din nou cu fermoar.

Gluga mare acoperă întregul cap cu suprapunere fără nicio o problemă. Două benzi elastice pe laterale sunt folosite pentru strângere. Tivul înalt al gâtului previne pătrunderea vântului în jurul gâtului. Fermoarul bidirecțional are o clapetă de protecție împotriva ciupirii bărbiei.

 

Testarea

Pe lângă faptul că a fost purtată în oraș și în mici excursii, haina Warg Downjane a fost pusă la încercare de mai multe zile de traversare a munților la temperaturi de până la -10°C.   La început am fost sceptici cu privire la dimensiuni, greutate și utilizare, dar în final am fost plăcut surprinsă. Cu lungimea sa deasupra genunchilor, a înlocuit și funcția fustelor cu pene preferate de doamne. A funcționat foarte bine ca un strat exterior. La o ieșire neplanificată de seară, a funcționat, de asemenea, ca un strat intermediar cald - se va potrivi sub o geacă cu membrană, dar veți arăta ca un ursuleț de pluș pufos :)

Nu există semne de uzură pe umeri și spate, chiar și după purtarea repetată a unui rucsac mai mare, care cântărește aproximativ 10 kg.

După zilele geroase, a fost folosită și pe timp uscat și umed, la temperaturi mai ridicate în timpul dezghețului. Datorită tratamentului hidrofug DWR, geaca a rezistat fără probleme la umezeală și la ploaie, dar și la ploi ușoare de scurtă durată. Cu toate acestea, nu aș purta-o intenționat pe ploaie și aș prefera să o las acasă. 

 

Evaluare: 90 %

+

 • raport preț-performanță
 • guler înalt
 • manșete elastice
 • příjemný materiál uvnitř kapes
 • material plăcut în interiorul buzunarelor
 • glugă mare care se strânge
 • croi elastic potrivit pentru doamne

-

 • nu au fost găsite

 

Concluzii

Geci, chiar și cele de puf, nu sunt, cum se spune, stilul meu. Prefer să port haine sport. Cu toate acestea, o haină are multe avantaje - confort termic, ambalare, greutate redusă având în vedere dimensiunea sa, croială feminină elegantă. Datorită acestui fapt, îl folosesc ca strat exterior în sezonul de iarnă, atât în oraș, cât și în natură. Din când în când mai cade câte un puf din ea, dar nu este ceva neobișnuit.

 

Link-uri utile

 

Autor: Tereza Pavlíková

Surse: archiva autora

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

5 cele mai bune lanterne frontale conform testărilor

Testarea produselor

Lanternele frontale fac parte integrantă din trusa fiecărui pasionat de outdoor. Acest lucru este valabil de două ori mai mult în timpul iernii. Descoperă cele mai bune 5 lanterne frontale, conform testerilor noștri.

TEST: Pantalonii funcționali pentru bărbați- Macin M

Testarea produselor

După cum spune Lukáš, testerul nostru - nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite. În testul de astăzi, el va testa pantalonii Zulu.

Selectăm pentru dvs.

Geacă lungă de puf femei Warg Downjane W

855 Lei (43.86 %) 480 Lei

Comparat

896 Lei (43.75 %) de la 504 Lei

Comparat

1 590 Lei (34.97 %) 1 034 Lei

Comparat

Geacă de puf bărbați Warg Downjack M

773 Lei (35.32 %) 500 Lei

Comparat

Geacă de iarnă femei Rafiki Morena

1 398 Lei (40.84 %) de la 827 Lei

Comparat

418 Lei (42.58 %) 240 Lei

Comparat

438 Lei (40.64 %) 260 Lei

Comparat

Dámský vyhřívaný kabát Regatta Voltera Parka

1 200 Lei (49.99 %) 600 Lei

Comparat