Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum alegeți un sac de dormit pentru excursiile pe apă

În următorul articol ne vom axa pe particularitățile alegerii unui sac de dormit pentru excursiile pe apă.

 

Cuprins

 

Bună! Sezonul excursiilor pe apă a început, râurile curg, la fel ca și berea în baruri, iar inima iubitorilor sporturilor nautice devine nerăbdătoare! Așteaptă să pornească în aventuri pe apă, să râdă și să se distreze, să participe la un foc de tabără și să doarmă sub cerul liber cu prietenii.

Pentru cei care devin agitați cu gândul la pregătirea echipamentului, am pregătit un scurt ghid. Vă voi sfătui cum să alegeți sacul de dormit ideal pentru mersul pe apă.

 

Părerea mea despre sacul de dormit pentru excursiile pe apă

Trebuie să alegeți un sac de dormit pentru 3 anotimpuri. Acesta trebuie să fie foarte compact, deoarece trebuie să încapă în butoiașul etanș. Important este să încăpeți în el cu ușurință. De preferat sunt modelele din materiale sintetice decât cele din pene, deoarece sunt ușor de întreținut și se usucă ușor, în caz că vă veți răsturna barca.

Acest sac de dormit nu trebuie să fie foarte scump (dacă aveți nevoie de sfaturi, aruncați o privire la articolul nostru) În același articol veți afla și despre temperaturi, dar trebuie să vă faceți singuri o părere despre ele. Doar voi știți cât de friguroși sunteți. Luați în calcul faptul că lângă apă temperatura este mai scăzută în comparație cu cea anunțată la meteo și că după o zi de vâslit veți fi destul de obosiți. S-ar putea să vă spuneți că alcoolul vă va încălzi, dar gândiți-vă la faptul că este mai probabil să vă dilate vasele de sânge și o mare parte din căldură o veți pierde înainte de a vă băga în sacul de dormit. De aceea nu recomand un sac de dormit de vară, ci unul pentru trei sezoane.

 

Ponturi despre branduri

În locul d-voastră m-aș uita la un sac de dormit de la Pinguin. Au o gamă variată de saci de dormit de diferite mărimi, iar materialul din care sunt confecționați este foarte rezistent. Sau v-ar plăcea un sac de dormit care include o husă impermeabilă? Astfel de saci oferă Coleman, iar d-voastră veți economisi spațiu în butoiaș. La un preț avantajos nu vă vor dezamăgi nici sacii de dormit de la Trimm. Dacă doriți un sac de dormit extrem de confortabil aruncați o privire în oferta de la brandul Vango.

Ce este adecvat pentru persoanele care necesită mai mult spațiu sau care nu pot dormi într-un sac de dormit tip mumie? Pentru astfel de persoane sunt ideale modelele tip pătură. Din păcate acești saci oferă foarte mult spațiu care trebuie încălzit, motiv pentru care sacii de dormit tip pătură nu sunt foarte eficienți. În plus, sunt destui de grei și voluminoși. Dacă puteți trece cu vederea peste aceste 2 aspecte, atunci aruncați o privire la brandurile Pinguin, Zulu sau Trimm.

   

 

Cum se alege în mod corect sacul de dormit?

Din pene sau din fibre sintetice? De vară sau pentru 3 sezoane? Tip mumie sau pătură? Aruncați o privire la articolul nostru, cu sfaturi despre cum să alegeți corect sacul de dormit.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Fără saltea nu se poate

Dacă v-ați ales deja sacul de dormit, gândiți-vă dacă aveți o saltea bună. Fibrele presate nu izolează foarte bine (aerul este forțat să iasă din ele), iar căldura este ușor transferată către sol. Există o gamă variată de opțiuni. Puteți alege o saltea din spumă, care nu poate fi spartă și va fi cea mai fiabilă variantă (aruncați o privire la gama brandurilor Robens, Husky).

O variantă compactă și foarte confortabilă este salteaua autogonflabilă. Alegeți o înălțime între 2,5 - 3,8 cm, vă pot recomanda, de exemplu, producătorii cehești Yate sau Pinguin.

Important e să curgă apa-n râuri!

 

Linkuri utile

 

Sursă: arhiva autorului, unsplash.com

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

Sac de dormit tip pătură Outwell Camper

636 Lei (48.27 %) 329 Lei

Comparat

600 Lei (55.83 %) 265 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Patrol Lite

375 Lei (20.27 %) de la 299 Lei

Comparat

440 Lei (48.18 %) 228 Lei

Comparat

440 Lei (48.18 %) 228 Lei

Comparat

515 Lei (28.93 %) 366 Lei

Comparat

939 Lei (20.02 %) 751 Lei

Comparat

358 Lei (20.11 %) 286 Lei

Comparat