Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum alegeți un sac de dormit pentru excursiile pe apă

În următorul articol ne vom axa pe particularitățile alegerii unui sac de dormit pentru excursiile pe apă.

 

Cuprins

 

Bună! Sezonul excursiilor pe apă a început, râurile curg, la fel ca și berea în baruri, iar inima iubitorilor sporturilor nautice devine nerăbdătoare! Așteaptă să pornească în aventuri pe apă, să râdă și să se distreze, să participe la un foc de tabără și să doarmă sub cerul liber cu prietenii.

Pentru cei care devin agitați cu gândul la pregătirea echipamentului, am pregătit un scurt ghid. Vă voi sfătui cum să alegeți sacul de dormit ideal pentru mersul pe apă.

 

Părerea mea despre sacul de dormit pentru excursiile pe apă

Trebuie să alegeți un sac de dormit pentru 3 anotimpuri. Acesta trebuie să fie foarte compact, deoarece trebuie să încapă în butoiașul etanș. Important este să încăpeți în el cu ușurință. De preferat sunt modelele din materiale sintetice decât cele din pene, deoarece sunt ușor de întreținut și se usucă ușor, în caz că vă veți răsturna barca.

Acest sac de dormit nu trebuie să fie foarte scump (dacă aveți nevoie de sfaturi, aruncați o privire la articolul nostru) În același articol veți afla și despre temperaturi, dar trebuie să vă faceți singuri o părere despre ele. Doar voi știți cât de friguroși sunteți. Luați în calcul faptul că lângă apă temperatura este mai scăzută în comparație cu cea anunțată la meteo și că după o zi de vâslit veți fi destul de obosiți. S-ar putea să vă spuneți că alcoolul vă va încălzi, dar gândiți-vă la faptul că este mai probabil să vă dilate vasele de sânge și o mare parte din căldură o veți pierde înainte de a vă băga în sacul de dormit. De aceea nu recomand un sac de dormit de vară, ci unul pentru trei sezoane.

 

Ponturi despre branduri

În locul d-voastră m-aș uita la un sac de dormit de la Pinguin. Au o gamă variată de saci de dormit de diferite mărimi, iar materialul din care sunt confecționați este foarte rezistent. Sau v-ar plăcea un sac de dormit care include o husă impermeabilă? Astfel de saci oferă Coleman, iar d-voastră veți economisi spațiu în butoiaș. La un preț avantajos nu vă vor dezamăgi nici sacii de dormit de la Trimm. Dacă doriți un sac de dormit extrem de confortabil aruncați o privire în oferta de la brandul Vango.

Ce este adecvat pentru persoanele care necesită mai mult spațiu sau care nu pot dormi într-un sac de dormit tip mumie? Pentru astfel de persoane sunt ideale modelele tip pătură. Din păcate acești saci oferă foarte mult spațiu care trebuie încălzit, motiv pentru care sacii de dormit tip pătură nu sunt foarte eficienți. În plus, sunt destui de grei și voluminoși. Dacă puteți trece cu vederea peste aceste 2 aspecte, atunci aruncați o privire la brandurile Pinguin, Zulu sau Trimm.

   

 

Cum se alege în mod corect sacul de dormit?

Din pene sau din fibre sintetice? De vară sau pentru 3 sezoane? Tip mumie sau pătură? Aruncați o privire la articolul nostru, cu sfaturi despre cum să alegeți corect sacul de dormit.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Fără saltea nu se poate

Dacă v-ați ales deja sacul de dormit, gândiți-vă dacă aveți o saltea bună. Fibrele presate nu izolează foarte bine (aerul este forțat să iasă din ele), iar căldura este ușor transferată către sol. Există o gamă variată de opțiuni. Puteți alege o saltea din spumă, care nu poate fi spartă și va fi cea mai fiabilă variantă (aruncați o privire la gama brandurilor Robens, Husky).

O variantă compactă și foarte confortabilă este salteaua autogonflabilă. Alegeți o înălțime între 2,5 - 3,8 cm, vă pot recomanda, de exemplu, producătorii cehești Yate sau Pinguin.

Important e să curgă apa-n râuri!

 

Linkuri utile

 

Sursă: arhiva autorului, unsplash.com

Alergarea cu câinele

Sfaturi

Căutați un partener pentru alergarea de rutină care să nu vă demotiveze nici în zilele geroase sau ploioase? Atunci avem un pont pentru d-voastră!

Gătitul în natură- rețete

Sfaturi

Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.

Cum să spălați și să îngrijiți un rucsac

Sfaturi

Rucsacul este un super-ajutor. Pentru călătorii, acesta vă ușurează munca, pentru unele situații, un rucsac de calitate este chiar o necesitate. Dacă ați investit să îl alegeți cu grijă, probabil că vă așteptați ca acesta să vă servească perfect mulți ani de acum încolo. Noi știm cum să facem acest lucru.

Selectăm pentru dvs.

610 Lei (46.56 %) 326 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii

375 Lei (24.53 %) de la 283 Lei

Comparat

508 Lei (35.83 %) 326 Lei

Comparat

438 Lei (44.06 %) 245 Lei

Comparat

438 Lei (44.06 %) 245 Lei

Comparat

358 Lei (15.08 %) 304 Lei

Comparat

660 Lei (26.82 %) 483 Lei

Comparat

338 Lei (39.73 %) de la 204 Lei

Comparat