Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Wico

Societatea WICO operează pe piața cehă din anul 1931 sub numele de Erich Wittenberg & co., mai târziu KOH-I-NOOR Děčín n.p., care în anul 1999 a devenit parte a exploatației industriale B.G.M. În felul acesta a luat ființă o companie modernă, eficientă, care oferă o gamă largă de fermoare de cea mai înaltă calitate. Aceste fermoare sunt utilizate mai ales în industria de îmbrăcăminte, textile, piele, încălțăminte și automobile.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.