Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Vesela outdoor Pinnacle

Rezistență superioară și distribuție eficientă a căldurii.

Un material destinat performanțelor de top și confortului în călătorii pentru cei care nu caută compromisuri.GSI
este un pionier în utilizarea vaselor outdoor anodizate. Suprafețele anodizate utilizate au câștigat numeroase premii și au stabilit standardul pentru echipamentele outdoor de ultimă generație. Acest tratament protejează perfect și complet aluminiul de contactul cu mediul extern. Aruncați doar o privire la echipamentele noastre și veți vedea imediat diferența.

Teflon cu tehnologie Radiance

Dezvoltat special pentru camping împreună cu DuPont.Tehnologia RADIANCE este o revoluție în ceea ce privește suprafețele antiaderente ale ustensilelor de gătit. Această nouă tehnologie optimizează distribuția temperaturii în timpul gătitului, mai mult ca niciodată. În plus, tehnologia cu trei suprafețe oferă o rezistență mai mare la zgârieturi și uzură, permițând utilizarea majorității ustensilelor metalice.

                

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.