Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

VentAir

Sistemul materialelor VentAirTM reprezintă ultima generație de țesături avansate, care oferă o rezistență excelentă la vânt și apă, combinată cu respirabilitatea și eliminarea umezelii. Este format din trei tipuri de substanțe (VentAir, VentAir Wind și VentAir Pro), fiecare având proprietăți diferite pentru utilizări diferite.

 

VentAir® este o țesătură care oferă o protecție excelentă împotriva ploii, este respirabil și foarte confortabil pentru o gamă largă de sporturi. Este alegere excelentă pentru toți sportivii pasionați.

Coloana de apă: > 8000 mm

Respirabilitate: > 8000 g/m2/24 h

 

VentAir® Pro oferă protecție maximă împotriva ploii, este respirabil și foarte confortabil în toate condițiile meteorologice. Cea mai bună alegere pentru cele mai dificile activități sportive.

Coloana de apă: > 15000 mm

Respirabilitate: > 15000 g/m2/24 h

 

VentAir® Wind este un material care oferă protecție și respirabilitate excelentă pe vreme vântoasă.

Rezistență la vânt: < 35 mm/s

Respirabilitate: > 8000 g/m2/24 h

 

Metodele de testare sunt conform normelor JIS L1099 B1 (respirabilitate), JIS L1092 B (coloana de apă), ISO 9237 (rezistență la vânt).

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.