Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

UV Guard - Sun protection

După cum sugerează și numele, UV Guard - Sun protection protejează cortul dvs. de efecte nocive ale razelor solare.

Finisajul UV Guard – Sun protection este una dintre mai multe modificări, care sunt utilizate de producătorul american de echipamente de outdoor Coleman. Este un strat protector pentru a preveni degradarea țesăturii. Este aplicat pe materialele din corturi tropicale și interioare, oferind o protecție de 100% împotriva tuturor tipurilor de radiații UV. Acest efect protector a fost confirmat de mai multe teste de laborator independente. Ceea ce înseamnă că, cu UV Guard sunteți protejat până la UV 50 și este extinsă și longivitatea materialului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.