Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Usušil & fiul

Povestea despre cum am renunțat la joburile noastre și am început să uscăm carne

Drumul noastru a început cu mult timp înainte de înființarea companiei, motiv pentru care acum putem trimite carnea uscată către clienți mulțumiți. Cu câteva luni înainte de sfârșitul anului 2015, am adus de peste hotare entuziasmul de a încerca să ne uscăm propria carne, iar câteva luni mai târziu duceam primul nostru lot la o petrecere de Revelion, unde a fost foare apreciat după prima degustare.
Atunci a fost prima dată când ne-am gândit că ar fi grozav să ne câștigăm existența făcând carne uscată într-o zi. Așa că, treptat, am început să producem mai mult și ne-am asigurat că gustul cărnii noastre a fost primit cu mare entuziasm de marea majoritate a prietenilor noștri. În cele din urmă, la mijlocul anului 2017, ne-am adunat curajul și ne-am aruncat definitiv cu capul înainte în caruselul tuturor formalităților necesare, testarea produsului, pregătirea ambalajului, designul pungii etc.

Am știut de la început că vrem să aducem pe piața cehă ceva special, care nu este disponibil aici. Un produs premium, fabricat din cea mai bună carne, marinată în propria noastră marinadă extra secretă. De asemenea, a fost important pentru noi să putem produce un produs 100% natural, fără substanțe chimice. Filozofia noastră este de a face Jerky manual și cinstit, în loturi mici. Făcându-l așa cum l-am făcut tot timpul pentru noi și pentru prietenii noștri.

Poftă bună, prietenii mei!

Honza „Usušil & fiul” Pavel