Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Corturile din colecția Encounter se montează repede și ușor, datorită construcției Duratec Flex System, care dispune de bețe din fibră de sticlă, acestea oferind un raport echilibrat între rezistență și greutate. Bețele în stare pliată nu ocupă mult spațiu, ceea ce veți aprecia în cazul în care calculați fiecare centimetru. Lumină suficientă oferă ferestrele mari cu nuanță fumurie și tavanul de culoare cenușie. Corturile din această colecție oferă, deschideri largi de intrare cu plasă de țânțari, dormitoare spațioase întunecate pentru 2-5 persoane și ventilație excelentă.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Dispune de dormitor întunecat, draperii la ferestre, ancorări protectoare în caz de furtună, cusături lipite și podea detașabilă impermeabilă care se extinde vertical pe perete. Nu lipsește nici husa practică care ușurează transportul cortului.

 

Din această colecție pentru anul 2020 oferim următoarele corturiCloud 2Cloud 3Cloud 4Cloud 5Earth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Saci de dormit Mountain Equipment Fireflash

Informații suplimentare despre produs

În acest articol veți găsi toate detaliile despre excepționalul sac de dormit Fireflash pe care îl puteți cumpăra de la noi.