Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

2021

Corturile din colecția Encounter se montează repede și ușor, datorită construcției Duratec Flex System, care dispune de bețe din fibră de sticlă, acestea oferind un raport echilibrat între rezistență și greutate. Bețele în stare pliată nu ocupă mult spațiu, ceea ce veți aprecia în cazul în care calculați fiecare centimetru. Lumină suficientă oferă ferestrele mari cu nuanță fumurie și tavanul de culoare cenușie. Corturile din această colecție oferă, deschideri largi de intrare cu plasă de țânțari, dormitoare spațioase întunecate pentru 2-5 persoane și ventilație excelentă.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Dispune de dormitor întunecat, draperii la ferestre, ancorări protectoare în caz de furtună, cusături lipite și podea detașabilă impermeabilă care se extinde vertical pe perete. Nu lipsește nici husa practică care ușurează transportul cortului.

Din această colecție pentru 2021 fac parte: Cloud 2Cloud 3Cloud 4Cloud 5, Cloud 5 Plus, Earth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

2022

Toate corturile din această colecție au primit o nouă culoare pentru acest an. Modelele Earth și Dash au primit apoi o inovație sub forma unui panou de ventilație, care este acum reglabil. Datorită acestei inovații, temperatura și fluxul de aer din interiorul cortului pot fi modificate mai ușor.

Din această colecție pentru 2022 fac parte: Cloud 2Cloud 3Cloud 4, Cloud 5, Cloud 5 PlusEarth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

2024

Colecția s-a extins cu 2 corturi ingenios concepute (Sky), care dispun de o marchiză lată deasupra intrării, o plasă de țânțari și un hol spațios, care poate fi echipat cu un covor plăcut pentru un confort maxim.

Din colecția 2024 vă propunem: Sky 4, Sky 6, Cloud 2Cloud 3Cloud 4, Cloud 5, Cloud 5 PlusEarth 2Earth 3Earth 4Earth 5.

 

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.