Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Triguard Windshield

Triguard Windshield este un material cu membrană greutate redusă, care este format din trei straturi laminate.

Stratul exterior este realizat dintr-o tricotaj ușor elastic din poliester. Stratul de mijloc este format dintr-o membrană Triguard. Stratul inferior este o căptușeală ușoară din plasă. Întregul material excelează prin parametrii săi în ceea ce privește rezistența la vânt, impermeabilitatea și, în același timp, respirabilitate ridicată. Datorită acestor parametri, vă protejează corpul împotriva pierderilor de căldură cauzate de vânt, ploaie și, astfel, hipotermie. În același timp, membrana dă trecere liberă vaporilor prin care corpul își reglează temperatura internă, astfel încât în ​​timpul efortului fizic corpul să nu se poată supraîncălzi. Materialele Triguard Wind Shield mențineți un microclimat ideal pentru corp. Îmbrăcămintea din aceste materiale este ideală pentru sport și exerciții fizice. Oferă utilizatorilor un sentiment de confort și ușurință.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.