Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: 10WARG23 Reducere suplimentară 10% la WARG 🐺

Tehnologia sandalei Source

 

 • brevetul X-Strap®: sistem unic de ancorare a 3 curele în 6 puncte din talpa intermediară, fiecare curea este ancorată independent permițând o strângere optimă în jurul tălpii piciorului. Curerele dispun de căptușeală agreabilă din trei straturi.
 • Triple-Layer Padding: căptușirea din materiale de înaltă calitate creează cea mai confortabilă captusire! Căptușeala este foarte respirabilă și dispune de uscare rapidă.
  •  strat interior: material cu uscare rapidă și foarte respirabil
  •  strat mediu: spumă moale EVA pentru o senzație confortabilă          
  •  strat exterior: poliester foarte rezistent
 •  Triple-Layer Sole:  : talpă formată din trei straturi: talpă de contact, talpă intermediară din spumă EVA, talpă adezivă formează împreună o unitate bine ajustată, cu o combinație optimă de parametri precum: prindere, durabilitate, absorbție de șoc și greutate.
 • A.R.T2 ™: compus din cauciuc cu aderență foarte bună chiar și în condiții umede. Nu lasă urme.
 • A.R.T1 ™: branț foarte confortabil din cauciuc cu finisaj anti-miros și antimicrobian din Cupron. Talpa oferă un contact foarte bun cu piciorul și o ventilație foarte bună.
 • Curele cu uscare rapidă: confecționate din polipropilenă moale, care se usucă de două ori mai repede decât benzile convenționale din nylon sau poliester.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare