Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Slib Gore-Tex

Membrana GORE-TEX și proprietățile ei – impermeabilitate, respirabilă și rezistență la vânt – asigură o protecție perfectă împotriva influențelor mediului, indiferent de activitatea pe care o faceți. Producătorii acestei membrane sunt siguri de calitatea produsului și de aceea promit că:

“Dacă nu sunteți complet satisfăcuți de impermeabilitatea, rezistența la vânt sau respirabilitatea produsului dvs. GORE-TEX®, atunci îl vom repara, înlocui sau rambursa contravaloarea produsului. ”

Ce concret înseamnă promisiunea GORE-TEX® GUARANTEED TO KEEP YOU DRY® ?

Acest lucru:Sub nici o formă nu poate pătrunde apa din afară în interior. Indiferent de unde este apa, fie că este apă de ploaie de la banka umedă pe care stai sau din cauza apei din iarba umedă pe care îngenunchezi, apa nu poate pătrunde prin membrana GORE-TEX®. Cu toate acestea, țesătura rămâne respirabilă, ceea ce permite umidității să elimine transpirația. Dacă produsul dvs. GORE-TEX® este tratat și utilizat în mod corespunzător, are posibilitate să rămână impermeabil, rezistent la vânt și respirabil pe toată durata vieții.

Ce înseamnă longevitatea produsului?

Membrana nu se deteriorează cu timpul, dar se poate deteriora în timpul utilizării produsului sau atunci când produsul este folosit pentru o activitate nerecomandată. Unele dintre produsele noastre pot fi folosite pentru o gamă largă de uzare, în timp ce altele sunt proiectate pentru activități specifice. Într-adevăr depinde de dvs. și de ceea ce faciți. Îngrijirea insuficientă poate face ca produsul să-și piardă logivitatea, de aceea este important să mențineți în mod regulat produsul și să respectați întotdeauna instrucțiunile de întreținere.    

 

.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare