Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Sacii de dormit Mountain Equipment Glacier

În acest articol veți găsi toate detaliile despre excepționalul sac de dormit Glacier pe care îl puteți cumpăra de la noi.

UN SOMN DE CALITATE ESTE ESENȚIAL

Un somn de bună calitate este una dintre cerințele de bază pentru o recuperare completă după fiecare ascensiune. Sacul de dormit GLACIER este impermeabil, rezistent la vânt și respirabil. Veți sta la căldură și veți dormi confortabil datorită construcției sofisticate și a celor mai bune materiale. În plus, aveți o garanție de 10 ani.

 

DRILITE LOFT II

Materialul de suprafață al sacului de dormit are un strat impermeabil PU, ceea ce îl face un sac de dormit excelent pentru a fi folosit fără a avea un adăpost. Este impermeabil, rezistent și ușor. Acest material se găsește și pe interiorul sacului de dormit, în zona capului. Materialul de suprafață are, de asemenea, un tratament hidrofobizant DWR.

 

 • Ușor (55 g/m 2 )
 • Foarte respirabil
 • Rezistent la vânt
 • Impermeabil
 • Fabricat în Japonia

PLĂCUT LA ATINGERE

Materialul interior Supersoft 30 a fost ales datorită greutații sale reduse, respirabilității ridicate, durabilitatății excepționale și senzației plăcute la atingere.

 • Greutate redusă (49g/m 2 )
 • Respirabilitate sporită
 • Durabilitate

PENE DE RAȚĂ

Umplutura sacului este reprezentată de pene care sunt curățate delicat cu apă, fără tratament chimic. Acest lucru ar distruge acarienii și mediul de viață al acestora, ceea ce este apreciat, însă, de persoanele care suferă de alergii. Penele își păstrează grăsimea importantă și loftul, permit o ambalare ușoară, oferă o izolație ridicată și au o greutate redusă.

 • Umplutură minimă 700+ cuin
 • Raportul de puf 90:10
 • Durată lungă de viață

DE CE SUNT SACII DE DORMIT MOUNTAIN EQUIPEMNT UȘORI ȘI CĂLDUROȘI?

Sacii de dormit Mountain Equipment sunt excepțional de sofisticați. Fiecare cameră conține o cantitate de puf calculată cu precizie pe gram pentru o greutate minimă și căldură maximă. Această abordare inovatoare "cameră cu cameră" a fost dezvoltată de Matt Fuller, care este singurul specialist outdoor cu doctorat în domeniul penelor.

CĂLDURĂ EXCEPȚIONALĂ PRIN DESIGN

Body-mapping, care se găsește la sacii de dormit Mountain Equipment, ia în considerare nevoile fiecărei părți a corpului individual. Atât picioarele, cât și pieptul au nevoie de încălzire. De aceea, MATT FULLER a calculat și densitatea exactă a pufului din fiecare cameră, astfel încât toate părțile corpului să primească ceea ce au nevoie.

NU SCAPĂ NICI UN GRAM DE CĂLDURĂ

Datorită camerelor alfa, nici un ”gram” de căldură nu scapă din sacul de dormit. Camerele alfa de formă trapezoidală și camerele bizotate reduc la minimum pierderile de căldură prin cusături și mențin puful la locul lui, fără a se mișca în interiorul camerelor. Prin eliminarea punților termice din cusături prin care se scurge căldura și prin eliminarea punctelor oarbe, căldura emanată de corp rămâne în sacul de dormit.

GLUGĂ 3D FĂRĂ A FI NEVOIE DE AJUSTARE

Să intri într-un sac de dormit fără să strângi gluga și, în același timp, să menții căldura în jurul capului? Gluga este modelată pentru a vă proteja automat capul chiar și fără a o strânge. Cele 5 camere previn migrarea penelor, vă protejează capul de pierderea de căldură și vă oferă astfel un somn confortabil. Dacă aveți nevoie să strângeți gluga, nicio problemă. Forma șiretului vă permite să știți exact dacă strângeți partea de sus a glugii (șiretul plat) sau partea de jos a glugii (șiretul rotund).

CĂLDURA LA PICIOARE

Picioarele trebuie să fie izolate cât mai bine posibil, deoarece circulația sângelui este mai redusă. Sacul de dormit urmărește forma picioarelor. Partea inferioară a sacului de dormit este trapezoidală, iar zona degetelor este ridicată ca o aripioară de rechin. Datorită acestei forme ergonomice, nu comprimați camerele din zona picioarelor și nu pierdeți proprietățile izolatoare care vă mențin picioarele calde. Partea inferioară a sacului de dormit, realizată din cele mai călduroase camere în formă de V, este atât de complexă încât este realizată separat și apoi cusută la sacul de dormit.

 

 • parte inferioară în forma trapezoidală
 • parte inferioară din 6 camere
 • cele mai călduroase camere V
 • formă de aripioare de rechin pentru un confort mai bun și căldură sporită
 • camerele perimetrale se suprapun peste cusături și locurile cu cele mai mari pierderi de căldură

 

Partea inferioară ovală, întâlnită la alți saci de dormit, nu urmărește forma picioarelor, iar comprimarea camerelor din zona degetelor de la picioare pierde izolația, ceea ce face să simțiți frigul în partea inferoară chiar și într-un sac de dormit călduros.

PENE CARE ÎMPIEDICĂ TRECEREA UMEZELII

Puful din zona inferioară a sacului de dormit și din glugă are o densitate mai mare. Comprimarea camerelor este eliminată, de asemenea, la contactul cu un perete de zăpadă umed sau cu umiditatea cauzată de condensul din cort, densitatea mai mare a pufului împiedică umezeala să pătrundă mai adânc în cameră.

IZOLAȚIA

Pentru a preveni pierderea de căldură, pe partea interioară este prevăzut un guler 3D din puf, pentru a umple spațiul din jurul umerilor și gâtului. În acest fel, spațiul respectiv este "completat" și se păstrează căldura în interiorul sacului de dormit. Gulerul are o densitate mai mică de puf pentru a se mula pe forma exactă a umerilor și a gâtului tău. Totul este fixat cu o capsă magnetică, pe care o închideți și deschideți intuitiv cu o singură mână.

ELIMINAREA „PUNCTULUI SLAB”

Important este să vă fie cald, iar cel mai slab punct al sacilor de dormit este fermoarul. Pentru a preveni pierderea de căldură prin fermoar, o bandă triunghiulară de-a lungul întregului fermoar este umplută cu pene și materiale sintetice care aderă la sacul de dormit. Materialul sintetic împiedică penele să se deplaseze de-a lungul clapetei și izolează chiar și atunci când este umed. Astfel, chiar și orice umezeală care trece prin fermoar nu privează sacul de dormit de căldura și proprietățile sale izolatoare.

UN SAC DE DORMIT ÎNGHEȚAT PE EXTERIOR? UN SEMNAL BUN!

Materialul sacului de dormit are o respirabilitate excelentă, ceea ce asigură evaporarea umidității corpului. La rândul său, materialul impermeabil va ține umezeala afară. Așadar, un sac de dormit înghețat pe exterior este o dovadă că sacul de dormit funcționează corect - umiditatea nu este prinsă în interior, iar dumneavoastră rămâneți cald și uscat. Ca urmare, sacul de dormit își păstrează toate proprietățile izolatoare chiar și atunci când vă aflați într-o expediție de mai multe săptămâni.

CĂLDURA SE RIDICĂ ÎN SUS

O mai bună izolare a punctelor slabe, cum ar fi fermoarul și cusăturile laterale, este rezolvată simplu. Fermoarul și cusăturile laterale sunt mutate în jumătatea inferioară. Acest lucru face ca sacul de dormit să fie mai "umflat", iar fermoarul să fie ascuns în partea de jos. Căldura urcă în sus și, din moment ce cusăturile laterale și fermoarul sunt în partea de jos, căldura nu scapă prin ele.

FERMOAR CARE NU SE DESFACE SINGUR

Într-un sac de dormit Mountain Equipment, nu veți avea senzația neplăcută de a vă trezi noaptea cu fermoarul deschis, deoarece acesta are o încuietoare și nu se va desface singur. Cu o simplă tragere încuietoarea se eliberează și puteți desface fermoarul sacului de dormit atunci când doriți.

FERMOARUL FUNCȚIONEAZĂ CHIAR ȘI DUPĂ ÎNGHEȚARE

Pentru o închidere confortabilă și fără probleme, se folosește un fermoar de înaltă calitate de la YKK. Acest fermoar funcționează fără probleme chiar și pe vreme geroasă și vă puteți baza pe el.

CE ESTE TEMPERATURA „SOMN BUN”?

Mountain Equipment utilizează o valoare numită „Somn bun” pe care a măsurat-o în utilizarea în condițiile reale. Testarea conform standardelor EN nu ține cont de condițiile reale, precum vântul și umiditatea, deci valorile EN sunt orientative.

HUSĂ IMPERMEABILĂ

Nu vă faceți griji pe ploaie sau atunci când traversați un râu. Sacul de dormit are o husă de compresie rezistentă la apă pentru a vă menține sacul de dormit uscat chiar și și în condiții de umiditate.

SATISFACȚIE GARANTATĂ

Știm că dormitul în aer liber poate fi atât o experiență plăcută, cât și un coșmar. De asemenea, sacii de dormit Mountain Equipment nu sunt ieftini, motiv pentru care, oricine decide să cumpere un sac de dormit din puf Muntain Equipment are garanția, prin 55 de ani de experiență, sute de expediții și propriile cercetări științifice, că va fi mulțumit.

 • durabilitate - garanție de 10 ani la defectele de fabricație
 • parametrii penelor - DOWN CODEX 
 • temperatură confortabilă pentru un somn bun - GOOD NIGHTS SLEEP GUARANTEED
 • service - reparații post-garanție, curățare și impregnare

10 ANI GARANȚIE

Indiferent dacă mergeți la lac, pe Matterhorn sau Mt. Everest, trebuie să vă bazați pe echipamentul dvs. Mountain Equipment are încredere în produsele sale. Pe baza a 55 de ani de experiență și testare, Mountain Equipment oferă o garanție de 10 ani pentru defectele de fabricație a acestui model de sac de dormit. Dacă descoperiți un defect de fabricație, acesta este reparat, înlocuit sau vi se rambursează contravaloarea acestuia.

SERVICE DE-A LUNGUL TIMPULUI

Toată lumea încearcă să evite o situație în care își rupe sau își deteriorează sacul de dormit. Acest lucru este neplăcut și, în acest caz, Mountain Equipment vă va repara sacul de dormit la cel mai apropiat centru de service din München. Repararea durează până la 14 zile în mod standard, iar sacul de dormit vă va fi returnat complet funcțional.

„DOWN CODEX“ – GARANȚIE DE CALITATE A PUFULUI

Down Codex este verificarea originii penelor, a calității acestora, a abordării etice și ecologice. În fiecare an, fermele de la care Mountain Equipemnt achiziționează pene sunt inspectate de organizația independentă elvețiană IDFL pentru a se asigura că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Mountain Equipment folosește pene de cea mai bună calitate în produsele sale și aveți posibilitatea de a verifica acest lucru. Fiecare produs din puf are un cod pentru a urmări originea penelor și caracteristicile acestora. Prin urmare, atunci când este listată o valoare de 800+cuin, aceasta este valoarea minimă și garantată, de cele mai multe ori aceasta va fi cu 50 până la 100cuin mai mare. Același lucru este valabil și pentru raportul dintre puf și pene.

 

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.