Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Reguli de îngrijire a produselor din lână Merino

Produsul poate fi spălat în mașină. Utilizați programul pentru lână, care respectă spălare blândă (temperatură rezonabilă și viteză de rotire redusă).

Produsul este posibil de spălat manual în apa de 30°C. Apoi strângeți ușor și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita deformarea.

Utilizați detergenți delicați potriviți pentru lână pentru spălare manuală, și mașină.

Pentru uscarea lânii Merino nu utilizați mașina de uscat!

Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul trece peste tempera de 30°C (iar acest lucru este destul de comun), deasupra, apa din țesătură este încălzită la 30°C și produsul va fi în acceeaș situație ca și cu o spălare necorespunzătoare - nu utilizați balsam!


ATENȚIE!
Spălare în apă călduță (mai mult de 30°C) iar șlefuirea îndelungată în mașina de spălat va degrada produsul, va tricota țesătura și va micșora.  Acest produs nu poate fi reclamat.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.