Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Reguli de îngrijire a produselor din lână Merino

Produsul poate fi spălat în mașină. Utilizați programul pentru lână, care respectă spălare blândă (temperatură rezonabilă și viteză de rotire redusă).

Produsul este posibil să fie spălat manual în apa la 30°C. Apoi strângeți ușor și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura apei pentru a evita deformarea.

Utilizați detergenți delicați potriviți pentru lână, pentru spălare manuală, sau mașină.

Pentru uscarea lânii Merino nu utilizați uscătorul!

Nu uscați produsul pe încălzitoare electrice. Dacă încălzitorul trece de 30°C (un lucru destul de comun), apa din țesătură ajunge la 30°C produsul se va comporta ca în caul unei spălări necorespunzătoare - nu utilizați balsam!


ATENȚIE!
Spălare în apă călduță (cel mult 30°C), iar stoarcerea îndelungată în mașina de spălat va degrada produsul, va destrăma țesătura și se va micșora.  În această situație produsul nu poate fi reclamat.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.