Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Reguli de îngrijire a produselor din lână Merino

Produsul poate fi spălat în mașină. Utilizați programul pentru lână, care respectă spălare blândă (temperatură rezonabilă și viteză de rotire redusă).

Produsul este posibil să fie spălat manual în apa la 30°C. Apoi strângeți ușor și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura apei pentru a evita deformarea.

Utilizați detergenți delicați potriviți pentru lână, pentru spălare manuală, sau mașină.

Pentru uscarea lânii Merino nu utilizați uscătorul!

Nu uscați produsul pe încălzitoare electrice. Dacă încălzitorul trece de 30°C (un lucru destul de comun), apa din țesătură ajunge la 30°C produsul se va comporta ca în caul unei spălări necorespunzătoare - nu utilizați balsam!


ATENȚIE!
Spălare în apă călduță (cel mult 30°C), iar stoarcerea îndelungată în mașina de spălat va degrada produsul, va destrăma țesătura și se va micșora.  În această situație produsul nu poate fi reclamat.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare