Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Pinguin - Garanție extinsă

Garanție

Produsele PINGUIN sunt acoperite de o garanție legală de 24 de luni (în conformitate cu § 620 din Codul Civil). Perioada de garanție pentru fiecare produs începe din momentul în care cumpărătorul acceptă articolul de la vânzător (§ 621 din Codul civil - Legea nr. 40/1964 Coll. cu modificările ulterioare, denumită în continuare CC).

Garanția nu acoperă uzura cauzată de utilizarea normală (art. 619 CC). Aceasta înseamnă că vânzătorul oferă o garanție de doi ani numai pentru defecte. Defectul produsului nu poate fi confundat cu durata de viață a acestuia. Nu puteți solicita despăgubiri pentru un defect pe care l-ați provocat din vina dumneavoastră, de exemplu, daune mecanice.

Garanție extinsă

Pentru că îmbunătățim constant calitatea produselor noastre, oferim acum un serviciu de garanție extinsă pentru produsele selectate marcate cu eticheta "Garanție extinsă", pe durata indicată pe eticheta produsului respectiv.

Definiția garanției extinse:

 • Garanția extinsă constă în prelungirea serviciului de reparații gratuite pentru anumite produse dincolo de perioada de garanție legală, adică 24 de luni.
 • Garanția extinsă este un serviciu care oferă gratuit serviciile necesare pentru a corecta orice defecte ale produsului cauzate de defecte de material sau de manoperă care apar în condiții normale de utilizare, se manifestă și sunt revendicate în perioada de garanție extinsă.
 • Garanția extinsă este oferită pentru produsele pentru care această garanție extinsă este indicată pe site-ul producătorului (www.pinguin.cz), pe durata indicată pe eticheta produsului respectiv.

Aplicarea garanției extinse

Definiția unui defect al bunurilor pentru care poate fi aplicată Garanția extinsă:

Este vorba de un defect al produsului dacă acesta a fost utilizat în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și într-o manieră conformă cu utilizarea normală a produsului.

Garanția extinsă nu acoperă uzura cauzată de utilizarea normală a produsului.

Garanția extinsă nu acoperă deteriorarea produselor cauzată de:

 • deteriorări mecanice ale produselor
 • utilizarea produselor în condiții care nu corespund temperaturii, prafului, umidității, mediului chimic și mecanic prevăzute direct de vânzător sau de producător
 •  îngrijirirea defectuoasă a poduselor
 • produsele au fost deteriorate de o încărcare excesivă sau de o utilizare contrară condițiilor indicate pe eticheta produsului
 • intervenția sau repararea necalificată a produselor în afara service-ului PINGUIN
 • produse care au fost modificate conform cerințelor clientului sau de către client, în cazul în care defectul a apărut ca urmare a unei astfel de modificări
 • produsele au fost deteriorate de intemperii sau forțate la maxim.

Pentru a solicita serviciul de garanție extinsă, cumpărătorul trebuie să livreze împreună cu produsele revendicate o copie a facturii care să conțină data achiziționării produsului.

Garanția extinsă poate fi aplicată numai produselor achiziționate pe www.pinguin.cz e-shop:

 • prin trimiterea produselor defecte la Activent 365 s.r.o., Běloveská 187, 547 01, Náchod.

Metoda de eliminare a defectelor

Vânzătorul garantează Cumpărătorului că va elimina defectul fără întârzieri nejustificate, dar nu mai târziu de 30 de zile de la aplicarea Garanției extinse prin repararea gratuită a produsului.
 .

Nu există o limită a numărului de cereri de înlăturare a defectelor în perioada de valabilitate a Garanției extinse. Garanția extinsă nu se prelungește cu perioada în care produsul a fost în reparație.

Transferul garanției

Este posibil să se transfere valabilitatea Garanției extinse către o terță parte pentru perioada rămasă din valabilitatea sa inițială. Cu toate acestea, o copie a chitanței de achiziție care conține data achiziționării produsului trebuie să fie livrată împreună cu produsele revendicate.

Încetarea garanției extinse

Garanția extinsă se încheie în ultima zi a sumei dintre garanția legală și garanția extinsă.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare