Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

NFC

NFC este abreviație pentru  "Near Field Communication". Este o tehnologie modulară de comunicații radio fără fir între dispozitive electronice pe o distanță foarte scurtă (până la 4 cm), cu abordarea de dispozitive. Deci, practic este modul în care telefonul dvs. poate comunica fără fir cu un alt dispozitiv din vecinătatea sa relativă. NFC permite comunicarea bidirecțională, ceea ce înseamnă, în practică, că ambele dispozitive conectate pot trimite și primi informații. În funcție de modul în care funcționează dispozitivul, distingem dispozitive active și pasive. NFC pentru a funcționa nu are nevoie de module Internet, deci nu utilizează Wi-Fi, LTE, data mobilă sau ceva de genul acesta. În afară de alte avantaje, utilizarea acestei tehnologii este complet gratuită.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.