Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Întreținerea sacilor de dormit Husky

Materialele textile din care sunt fabricați sacii de dormit Husky, sunt proiectate pentru spălare și curățare normală. Urmând aceste instrucțiuni, veți obține cele mai bune rezultate de curățare și întreținere.
Aerisiți sacul de dormit, deschizându-l corespunzător după fiecare utilizare.
În caz de  murdărie locală, este bine să curățați pata doar cu apă călduță și săpun.
În cazul unei suprafețe foarte murdare, sacul de dormit poate fi spălat conform următoarelor instrucțiuni:

  • spălați în mașini de spălat cu volum mare cu tambur rotativ - Nu folosiți mașini de spălat cu buline.
  • folosiți apă caldă – nu fierbinte
  • țineți întotdeauna fermoarul închis și nu strângeți
  • nu utilizați detergenți deoarece sunt foarte agresivi (cu excepția cazului în care sunt proiectați exclusiv pentru sacii de dormit)
  • faza de uscare este de asemenea importantă, uscați întotdeauna sacul de dormit în poziție orizontală
  • nu expuneți sacul de dormit la lumina soarelui sau la căldură radiantă la uscare
  • nu recomandăm curățarea chimică, deoarece proprietățile precum hidrofugul și performanța izolației pot fi reduse

Dacă împachetați un sac de dormit, modul corect este să apăsați sacul în ambalaj.
În acest fel, nu rupeți fibrele de umplere așa cum ați face atunci când rulați un sac de dormit.
Pentru depozitarea pe termen lung nu recomandăm stocarea într-un pachet, ci plasarea într-un spațiu liber (indiferent dacă este o cutie mai mare sau altceva).
Păstrați întotdeauna sacul de dormit curat și uscat într-un loc potrivit, pentru a-i prelungi durata si a-i păstra calitatea.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare