Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Întreținere și sfaturi practice pentru saltelele Husky

Folosiți salteaua pe o suprafață plană, fără obiecte ascuțite.

După deschiderea supapei, lăsați salteaua să se umfle spontan, apoi, după care, poate fi umflată cu gura. Nu utilizați surse de aer comprimat sau umflator, deoarece acest lucru ar putea deteriora salteaua. Nu expuneți salteaua în razele directe ale soarelui, la foc deschis sau la temperaturi înalte. Nu puneți salteaua peste obiecte fierbinți sau ascuțite, poate fi deteriorată.

Întreținere și depozitare:

Păstrați salteaua cu capacul deschis, într-un loc uscat și bine aerisit, ferit de razele directe ale soarelui. Vă recomandăm să îndepărtați murdăria cu o perie, folosind mijloacele de curățare potrivite. Evitați contactul saltelei cu uleiuri, produse petroliere, substanțe chimice, repelenți și produse de protecție solară. Covorul poate fi curățat numai conform instrucțiunilor date, altfel poate fi deteriorat.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare