Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Întreținere și sfaturi practice pentru corturile Husky

  • După fiecare utilizare, cortul trebuie curățat și uscat bine înainte de depozitare. Cortul poate fi curățat numai cu apă călduță, astfel încât stratul de acoperire să nu fie deteriorat. Uscarea nu trebuie neglijată chiar dacă nu a plouat în timpul campingului. La fiecare utilizre, umezeala se condensează în interior și în exterior.
  • Dacă este necesar, curățați cortul cu apă călduță și un detergent ușor pe bază de săpun. Nu folosiți niciodată balsam, înălbitor și alte produse agresive.
  • Spălați cortul cu un burete de spumă sau o cârpă moale.
  • Cortul trebuie să fie depozitat întru-un loc uscat.
  • Duratabilitatea cortului și podelei poate fi prelungită prin tratament regulat cu preparate de impregnare potrivite.
  • Fiecare cort este livrat cu un kit, pentru eventuale reparații în cazul unei probleme neașteptate, cum ar fi ruperea țesăturii și altele. Acest set conține o parte dintr-un segment de tijă de rezervă, plasturi din țesătură utilizată pentru cortul respectiv și lipici.
  • Orice defect trebuie eliminat cât mai curând posibil.
  • Alegeți cu atenție locul în care doriți să instalați cortul și îndepărtați obiectele ascuțite pentru a evita deteriorarea.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare