Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Întreținere și sfaturi practice pentru corturile Husky

  • După fiecare utilizare, cortul trebuie curățat și uscat bine înainte de depozitare. Cortul poate fi curățat numai cu apă călduță, astfel încât stratul de acoperire să nu fie deteriorat. Uscarea nu trebuie neglijată chiar dacă nu a plouat în timpul campingului. La fiecare utilizre, umezeala se condensează în interior și în exterior.
  • Dacă este necesar, curățați cortul cu apă călduță și un detergent ușor pe bază de săpun. Nu folosiți niciodată balsam, înălbitor și alte produse agresive.
  • Spălați cortul cu un burete de spumă sau o cârpă moale.
  • Cortul trebuie să fie depozitat întru-un loc uscat.
  • Duratabilitatea cortului și podelei poate fi prelungită prin tratament regulat cu preparate de impregnare potrivite.
  • Fiecare cort este livrat cu un kit, pentru eventuale reparații în cazul unei probleme neașteptate, cum ar fi ruperea țesăturii și altele. Acest set conține o parte dintr-un segment de tijă de rezervă, plasturi din țesătură utilizată pentru cortul respectiv și lipici.
  • Orice defect trebuie eliminat cât mai curând posibil.
  • Alegeți cu atenție locul în care doriți să instalați cortul și îndepărtați obiectele ascuțite pentru a evita deteriorarea.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.