Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Instrucțiuni de folosire a termosului Primus

  1. Încălziți vasul cu ajutorul apei fierbinți sau îl răcoriți cu apă rece. Se menține cald.
  2. A nu se utiliza în cuptorul cu microunde și în congelator. Nu utilizați la băuturi carbogazate CO2.
  3. Înainte de prima utilizare este necesar de spălat.
  4. Creșterea presiunii poate duce la prinderea dopului cu o forță considerabilă.
  5. Atenție la fermentația băuturilor dulci într-un termos închis (crește presiunea și dăunează dopul).
  6. Evitați să folosiți un recipient pentru alimente pentru copii care conține lapte fierbinte, dacă este posibil. Poate să apară dezvoltarea rapidă a bacteriilor și fermentația.
  7. Dacă utilizați un recipient pentru lapte sau alimente pentru copii, asigurați-vă că acest lucru se întâmplă doar pentru o perioadă scurtă de timp și spălați-l întotdeauna bine după utilizare.
  8. Recipientul poate fi spălat în mașina de spălat vase.
  9. Utilizați întotdeauna detergent pentru spălarea manuală, apoi clătiți bine termosul cu apă curată

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare