Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Informații nutriționale Chimpanzee Energy Chews

Bomboanele Chimpanzee Energy Chews sunt sursa perfectă de energie în timpul activității fizice, fie că este vorba de ciclism, alergare sau triatlon. Baza bomboanelor este siropul Bio din orez brun, care, datorită unui procent mai mare de polizaharide și maltoză, se descompune mai lent decât zahărul obișnuit. Energia este astfel eliberată treptat datorită indicelui glicemic mai scăzut. Puteți consuma Energy Chews cu 15 minute înainte de începerea sportului pentru saturația în carbohidrați (6 bucăți) și un pachet în următoarea oră de sport. Recomandăm consumul ulterior de apă. Potrivit pentru vegani. Gluten free. 25% suc de fructe de pădure - Forest fruit. Sursă rapidă de energie pentru sporturi de performanță - nutriție de performanță potrivită pentru cicliști, alergători sau triatleți. Potrivită pentru toți cei care au nevoie de o sursă de energie rapidă și de calitate. Sursă naturală de magneziu, fara sodiu, potasiu si cafeina, potrivit si pentru copii.

Conținut Energy Chews Forest Fruit 30g (fructe de pădure):

Sirop de orez, 25% suc de fructe (căpșuni, zmeură, fructe de soc, afine) din concentrat de fructe, zahăr din trestie, sirop de glucoză, agent de gelificare: pectină, acidifiant: acid citric, citrat de sodiu, citrat de potasiu, colorant: extract de morcov negru, aromă naturală, vit. C, vit. E, agent de lustruire natural: ceară de carnauba.

Valori nutritive:

Informații nutriționale în 100g per porție/30g %AR* v 30g
Valoare energetică 1430 kJ/ 336 kcal 429 kJ/ 100 kcal 6%
Grăsimi <0,5g <0,1g 0%
din care acizi grași saturați <0,1g <0,1g 0%
Carbohidrați 84g 25g 18%
dintre care zaharuri 54g 16g 13%
Fibre <0,1g <0,1g 0%
Proteine <0,5g <0,1g 0%
Sare 0,23g 0,07g 0,3%

*AR- Aport de referință (8400 kJ/ 2000 kcal)

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Selectăm pentru dvs.

Tablete energizante Nutrend Carbonex

24 Lei (12.5 %) 21 Lei

Comparare

90 Lei (17.78 %) 74 Lei

Comparare

Lei (14.29 %) Lei

Comparare

Lei (5.41 %) Lei

Comparare