Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

glugă 3D

Să intri într-un sac de dormit fără să tragi gluga, dar să ai și capul cald în același timp? Gluga este modelată pentru a vă proteja automat capul chiar și fără a o trage în jos. Cele 5 camere previn migrarea penelor, vă protejează capul de pierderea de căldură și vă oferă astfel un somn confortabil. Dacă trebuie să trageți gluga în jos, nu este nicio problemă. Forma șnurului vă permite să știți cu exactitate dacă trageți în jos partea de sus a glugii (șnur plat) sau partea de jos a glugii (șnur rotund). 

 

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.