Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție pe viață SealSkinz


Producatorul britanic aduce tehnologia unica brevetata StretchDry, care ofera 100% rezistenta la apa si respirabilitate. De asemenea, oferă o garanție pe viață pentru toate produsele cu tehnologia StrechDry, cu condiția ca produsul să nu se deterioreze din cauza unui defect de fabricație. Produsul deteriorat va fi înlocuit cu produsul care se potrivește cel mai bine cu originalul. Dacă produsul prezintă semne de utilizare excesivă sau nerespectare a instrucțiunilor de îngrijire, nu se va acorda nicio garanție.

Indiferent de vreme, indiferent de tipul de activitate, scopul nostru este să vă permitem să mergeți mai departe, să mergeți mai mult, să plecați primul și să reveniți ultimul.”

Aplicarea garanției peste standard

Pentru a beneficia de această garanție se aplică procedura standard, adică este suficient să trimiteți produsul la magazinul nostru, iar noi îl vom trimite producatorului. Este important ca produsul să fie însoțoit de chitanță și să îndepliniți condițiile producătorului.

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Selectăm pentru dvs.

Șosete bărbați

59 Lei (42.37 %) 34 Lei

Comparat

Șosete-pantofi

304 Lei (41.78 %) de la 177 Lei

Comparat

124 Lei (34.68 %) de la 81 Lei

Comparat

47 Lei (36.17 %) 30 Lei

Comparat

Șosete de compresie 3/4

73 Lei (32.88 %) 49 Lei

Comparat

345 Lei (41.74 %) 201 Lei

Comparat

51 Lei (33.33 %) 34 Lei

Comparat

59 Lei (52.54 %) 28 Lei

Comparat