Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Garanție pe viață SealSkinz


Producatorul britanic aduce tehnologia unica brevetata StretchDry, care ofera 100% rezistenta la apa si respirabilitate. De asemenea, oferă o garanție pe viață pentru toate produsele cu tehnologia StrechDry, cu condiția ca produsul să nu se deterioreze din cauza unui defect de fabricație. Produsul deteriorat va fi înlocuit cu produsul care se potrivește cel mai bine cu originalul. Dacă produsul prezintă semne de utilizare excesivă sau nerespectare a instrucțiunilor de îngrijire, nu se va acorda nicio garanție.

Indiferent de vreme, indiferent de tipul de activitate, scopul nostru este să vă permitem să mergeți mai departe, să mergeți mai mult, să plecați primul și să reveniți ultimul.”

Aplicarea garanției peste standard

Pentru a beneficia de această garanție se aplică procedura standard, adică este suficient să trimiteți produsul la magazinul nostru, iar noi îl vom trimite producatorului. Este important ca produsul să fie însoțoit de chitanță și să îndepliniți condițiile producătorului.

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Selectăm pentru dvs.

40 Lei (30.25 %) 28 Lei

Comparare

95 Lei

Comparare

106 Lei (11.32 %) 94 Lei

Comparare

156 Lei (11.54 %) 138 Lei

Comparare

144 Lei (11.81 %) 127 Lei

Comparare

94 Lei (2.13 %) 92 Lei

Comparare

100 Lei (18 %) 82 Lei

Comparare

108 Lei (12.96 %) 94 Lei

Comparare