Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție pe viață de la Mountain Equipment

Datorită experienței de peste 55 de ani în dezvoltarea și producția de saci de dormit cu puf în cooperare cu alpinisti profesioniști, expediții, ghizi montani și alți utilizatori pretențioși, și datorită utilizării celor mai bune tehnologii și materiale, suntem siguri de înaltacalitate si durabilitate. Din acest motiv, vă oferim o „Garanție pe viață!” pentru toți sacii noștri de dormit cu puf. Suntem siguri că sacii noștri de dormit vă vor fi de folos în mod fiabil cel puțin 10 ani sau mai mult atunci când sunt utilizați corect.

Aplicarea acestei garanții superioare

Pentru a solicita această garanție, se aplică procedura standard,să trimiteți prin curier produsele la adresa indicată, iar noi ne vom ocupa de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau producătorul. Este important să înregistrați o reclamație oficială pe web site și să respectați termenii și condițiile .

 

 

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.