Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție limitată pe viață -Thermarest

Cascade Designs Ltd garantează proprietarului său că, în cadrul utilizării și întreținerii prevăzute, produsul achiziționat nu va avea defecte de material și de manoperă pe toată durata de viață a produsului. Fiecare saltea este testată de 4 ori în timpul procesului de fabricație înainte de a fi ambalată și expediată. De aceea clientul poate fi sigur că salteaua nu poate avea defecte, și după cumpărare este în statea perfectă de funcționare. Garanția nu este valabilă în cazul în care, defectul produsului a fost: 1. reparate prin diferite metode, sau 2. utilizat în scopuri care sunt incompatibile cu utilizarea sau scopul declarat, sau 3. au fost întreținute în mod necorespunzător.

Garanția nu este valabilă nici în cazul când proprietarul  1. nu respectă instrucțiunile și advertismentele din manualul de utilizare sau 2. folosește produsul în mod incorect, violent sau neglijent.

În timpul perioadei de garanție, componentele originale ale produsului pentru care Cascade a determinat un defect de material sau de execuție vor fi reparate sau înlocuite cu unul nou, care este înlocuirea unică a proprietarului. Cascade își rezervă dreptul de a înlocui orice produs a cărui producție a fost finalizată, cu un produs nou de valoare și funcții comparabile. Produsul returnat marcat ca ireparabil devine proprietatea Cascade și nu va fi returnat. Saltelele vechi de doi ani pot fi înlocuite cu saltele cu defecte cosmetice (formă, prelucrare, material).

Garanția nu se aplică la:

uzura normală, abraziunea, utilizarea necorespunzătoare, modificarea, utilizarea forțată, dezasamblarea sau spălarea și uscarea incorectă. În plus, această garanție nu acoperă daunele cauzate de întreținerea necorespunzătoare și insuficientă, curățarea neregulată, accidentele, expunerea prelungită la radiațiile UV sau îmbătrânirea naturală și degradarea unor materiale pe o perioadă lungă de timp.

Aplicarea garanției limitată pe viață:

pentru utilizarea garanției limitate pe viață este necesară dovada achiziționării.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.