Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție limitată pe viață pentru filtrele Sawyer

Ca producător de filtre calitative, oferă producătorul Sawyer garanție limitată pe toată durata vieții pentru defectele produsului cauzate de prelucrare, când produsul va fi reparat sau înlocuit gratuit cu unul nou, la discreția producătorului. Reparațiile datorate utilizării greșite sau îngrijirii, neglijenței, modificării produsului sau accidentului nu sunt acoperite de această garanție, dar pot fi efectuate contra cost la cerere. Dacă filtrul a fost înghețat, acesta este, de asemenea, neglijent (deteriorarea gerului ireversibil) și garanția în acest caz expiră.

Garanția se aplică numai filtrelor, alte produse precum sticlele sau accesoriile sunt acoperite de o garanție standard de 24 de luni.

Aplicarea acestei garanții

Procedura standard pentru aplicarea acestei garanții este valabilă, de aceea este suficient să trimiteți mărfurile la adresa dată și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau cu producătorul. Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Selectăm pentru dvs.

270 Lei

Comparat

270 Lei (10 %) 243 Lei

Comparat

(5.58 %) 1 369 Lei

Comparat

754 Lei (9.95 %) 679 Lei

Comparat