Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție limitată pe viață pentru filtrele Sawyer

Ca producător de filtre calitative, oferă producătorul Sawyer garanție limitată pe toată durata vieții pentru defectele produsului cauzate de prelucrare, când produsul va fi reparat sau înlocuit gratuit cu unul nou, la discreția producătorului. Reparațiile datorate utilizării greșite sau îngrijirii, neglijenței, modificării produsului sau accidentului nu sunt acoperite de această garanție, dar pot fi efectuate contra cost la cerere. Dacă filtrul a fost înghețat, acesta este, de asemenea, neglijent (deteriorarea gerului ireversibil) și garanția în acest caz expiră.

Garanția se aplică numai filtrelor, alte produse precum sticlele sau accesoriile sunt acoperite de o garanție standard de 24 de luni.

Aplicarea acestei garanții

Procedura standard pentru aplicarea acestei garanții este valabilă, de aceea este suficient să trimiteți mărfurile la adresa dată și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau cu producătorul. Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.