Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Garanție extinsă Petzl

Compania franceză este angajată în producția de echipamente pentru alpinism, canioning, speologie și lucrul la înălțime, de asemenea producătorul celor mai faimoase lanterne. La toate produsele Petzl aplikuje se aplică garanția de 3 ani, la unele lanterne chiar 5 let (garanția de 5 ani este specificată pe ambalaj). Garanția acoperă defecte din material sau defecte în producție.

Garanția nu se aplică la:

 • Uzura obișnuită
 • Oxidare
 • Scurgerea bateriei în lanterne
 • Reparări sau schimbări
 • Potrivire greșită
 • Întreținere greșită
 • Daune cauzate de accident sau neglijență
 • Daune cauzate de utilizarea unui produs pentru care nu a fost proiectat

Garanția firmei Petzl nu se aplică de asemenea, dacă:

 • Numărul de serie nu mai este vizibil
 • Orice etichetă a fost eliminată din produs
 • Casca a fost descrisă sau acoperită cu autocolante
 • Produsul a fost modificat sau reparat de un terț

Dacă produsul este acoperit de o garanție și este reparabil, acesta va fi reparat imediat și vă va fi returnat rapid. Produsele nereparabile vor fi înlocuite.

Dacă produsul nu are garanție, dar este reparabil, va fi propusă o reparație contra cost înainte de reparație, care va fi taxată după acord.

Aplicarea acestei garanții

Procedura standard pentru aplicarea acestei garanții este valabilă, de aceea este suficient să aducem mărfurile să fie trimise prin poștă la adresa noastră și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau producătorul. Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Selectăm pentru dvs.

Set multitool + lanternă

43 Lei (12.44 %) 38 Lei

Comparat

258 Lei (26.74 %) 189 Lei

Comparat

37 Lei (26.39 %) 27 Lei

Comparat

(4.45 %) 364 Lei

Comparat

Lanternă frontală

(5.55 %) 114 Lei

Comparat

160 Lei (29.52 %) 113 Lei

Comparat

102 Lei (15.65 %) 86 Lei

Comparat