Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanția extinsă Lowe Alpine

Producător Lowe Alpine oferă o garanție extinsă pentru toate produsele sale pentru longivitatea unui anumit produs. Această garanție este oferită întotdeauna numai proprietarilor originali care furnizează dovada achiziției. Fiecare produs este evaluat individual în caz de defect și este reparat sau înlocuit cu unul nou, dacă defectul este cauzat de o eroare de procesare sau o eroare materială. Nu este posibil să se spună în avans dacă se va aplica garanția, depinde întotdeauna de evaluarea specifică a produsului.

Garanția se aplică la:

glisiere deteriorate la fermoar, fermoare nefuncționale, cusături rupte, cusături dezlipite, defecte materiale

Garanția nu se aplică la:

defecte cauzate de deteriorarea mecanică, abraziuni, găuri după străpungerea sau tăierea materialului, roți uzate la genți și rucsacuri, uzură normală a materialului cauzată de utilizarea produsului, daune provocate de întreținerea incorectă și insuficientă

Pentru a aplica o garanție limitată pe viață:

Dovada achiziției este necesară pentru a beneficia de garanția limitată pe viață. În cazul unui defect al produsului, vă rugăm să contactați Departamentul nostru de reclamații, vă vom contacta și pentru a aranja o procedură extinsă de garanție.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.