Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanția extinsă Lowe Alpine

Producător Lowe Alpine oferă o garanție extinsă pentru toate produsele sale pentru longivitatea unui anumit produs. Această garanție este oferită întotdeauna numai proprietarilor originali care furnizează dovada achiziției. Fiecare produs este evaluat individual în caz de defect și este reparat sau înlocuit cu unul nou, dacă defectul este cauzat de o eroare de procesare sau o eroare materială. Nu este posibil să se spună în avans dacă se va aplica garanția, depinde întotdeauna de evaluarea specifică a produsului.

Garanția se aplică la:

glisiere deteriorate la fermoar, fermoare nefuncționale, cusături rupte, cusături dezlipite, defecte materiale

Garanția nu se aplică la:

defecte cauzate de deteriorarea mecanică, abraziuni, găuri după străpungerea sau tăierea materialului, roți uzate la genți și rucsacuri, uzură normală a materialului cauzată de utilizarea produsului, daune provocate de întreținerea incorectă și insuficientă

Pentru a aplica o garanție limitată pe viață:

Dovada achiziției este necesară pentru a beneficia de garanția limitată pe viață. În cazul unui defect al produsului, vă rugăm să contactați Departamentul nostru de reclamații, vă vom contacta și pentru a aranja o procedură extinsă de garanție.