Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție extinsă limitată MSR

Producătorul Mountain Safety Research aduce produse de calitate și este fericit să vă garanteze că, dacă folosiți produsul în mod corespunzător și aveți grijă de el, acesta nu va prezenta niciun defect de material sau de fabricație în termen de trei ani. În caz contrar, produsul dvs. va fi reparat sau înlocuit la discreția producătorului. Cu toate acestea, dacă produsul nu mai este disponibil, acesta va fi înlocuit în mod corespunzător cu un alt model.

La ce nu se aplică această garanție de trei ani:

  • Produse uzate
  • culorile șterse
  • Abraziuni / zgârieturi
  • Degradarea materialelor cauzate de expunerea sau utilizarea radiațiilor UV
  • Produse care au fost modificate în orice mod
  • Întreținere sau utilizare necorespunzătoare

Aplicarea acestei garanții

Se aplică procedura de garanție standard, astfel încât eset suficient să trimiteți mărfurile la adresa noastră și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau cu producătorul. Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.