Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Garanție extinsă Gerber

Firma Gerber oferă la produsele sale garanția de 25 ani, astfel asigură, că produsele lor nu au defecte din materiale sau producție, altfel garanția poate fi solicitată. Această garanție nu acoperă daunele cauzate de rugină, accident, pierdere, utilizare necorespunzătoare, neglijență sau modificări la orice parte a produsului. Uzura formală nu este acoperită de garanție. Pe baza capacităților Gerber, produsul defect va fi reparat, sau înlocuit cu un produs de aceeași valoare.

Aplicarea acestei garanții

Se aplică procedura de garanție standard, astfel încât este suficient să trimiteți mărfurile la adresa noastră și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau cu producătorul. Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Selectăm pentru dvs.

104 Lei

Comparat

231 Lei (32.63 %) de la 156 Lei

Comparat

154 Lei (37.66 %) 96 Lei

Comparat

200 Lei (9.91 %) 180 Lei

Comparat

124 Lei (26.61 %) 91 Lei

Comparat

406 Lei (19.95 %) 325 Lei

Comparat