Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție extinsă Ferrino

Încă din 1870, compania italiană Ferrino a venit cu corturi impermeabile și mai târziu cu echipamente. Lunga tradiție și calitatea produselor au determinat producătorul, ca începând cu 1.1. 2013, să extindă garanția la 3 ani, pentru toate produsele. Această garanție acoperă toate defectele de fabricare sau de material, dar nu acoperă defectele cauzate de utilizarea necorespunzătoare a produsului

Aplicarea acestei garanții peste standard

Procedura standard se aplică și acestei garanții, adică este suficient să trimiteți produsele la adresa dată și vom lua legătura ulterior, cu furnizorul sau producătorul. Este important să livrați produsul cu o chitanță și să îndepliniți condițiile producătorului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.