Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Garanție extinsă de 5 ani la produsele Ortovox

Produsele Ortovox sunt de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care soluționarea unei reclamații este simplă.

Prin urmare, dacă descoperiți un defect de fabricație, indiferent dacă este vorba de o cusătură desfăcută sau de un fermoar nefuncțional, luați legătura departamentul nostru relații cu clienții, vă vom contacta și vom stabili procedura de aplicare a garanției extinse. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți bunurile și, dacă reclamația va fi acceptată, ne vom ocupa de repararea, înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.

Această garanție este oferită doar în cazul în care poate fi furnizată dovada achiziției. Fiecare produs este evaluat individual în cazul unui defect și, dacă defectul este din fabricație sau mterialul este prost prelucrat, reclamația va fi acceptată.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.