Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Garanție extinsă Coleman

Coleman záruka

Echipamentele de outdoor de la firma Coleman sunt fabricate cu mare grijă și sunt realizate din materiale de primă clasă. Toate produsele Coleman sunt testate în conformitate cu criterii stricte pentru a rezista, și a servi și proteja în mod fiabil în călătoriile dvs. și în diverse condiții climatice. Dar totuși dacă își face apariția la produs de la firma Coleman, vre-un defect care se datorează fabricației sau materialului Coleman va repara sau va înlocui produsul, în conformitate cu condițiile de garanție.

Producătorul însăși în produsele sale are încredere deosebită de aceea oferă garanție extinsă de 3 la colecția sa de rucsacuri chiar și de 5 ani! Vă dorim multe momente frumoase și plăcute în mediul natură cu echipamentele de la Coleman. 

Garanția extinsă se aplică mărfurilor achiziționate după 1 ianuarie 2009.

Aplicarea acestei garanții 

Pentru aplicarea acestei garanții este valabil procedura standardă, adică trimiteți bunurile reclamate la adresa noastră, și de restul ne ocupăm noi. Este important să trimiteți produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.