Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Garanție aplicată pe viață Leki

Compania germană LEKI, care produce bețe de trekking, aduce pe piață produse de primă clasă, iar calitatea acestora este confirmată și de garanția pe viață, aplicată pentru materialul utilizat și eventualele defecte de fabricație. Garanția de un an se aplică vârfurilor de carbon.

Condiții de garanție pe viață LEKI:

  • Garanția acoperă doar ruperea elementelor din aluminiu ale bețelor de trekking
  • Nu se aplică în cazul uzurii obișnuite
  • Nu se aplică buclei sau altor elemente pierdute
  • Nu se aplică în cazul deteriorării buclelor de către animale
  • Nu se aplică curelelor rupte, vârfurilor rupte sau uzate, dispozitivelor de expansiune a mânerelor uzate sau plăcilor lipsă

Un alt plus este garanția de zece ani, privind disponibilitatea pieselor de schimb după achiziționarea produsului.

Aplicarea garanției

Acestei garanții se aplică procedura standart, adică, este suficient să aduceți produsele la magazinul nostru sau să le trimiteți la adresa respectivă , iar noi ne vom ocupa de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau producătorul. Este important să livrați produsul cu o chitanță și să îndepliniți condițiile producătorului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.

 

Selectăm pentru dvs.

1 058,00 Lei (20.04 %) 846,00 Lei

Comparat

338,00 Lei (20.12 %) 270,00 Lei

Comparat

658,00 Lei (20.06 %) 526,00 Lei

Comparat

358,00 Lei (15.08 %) 304,00 Lei

Comparat

490,00 Lei (20 %) 392,00 Lei

Comparat