Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Garanție aplicată pe viață Leki

Compania germană LEKI, care produce bețe de trekking, aduce pe piață produse de primă clasă, iar calitatea acestora este confirmată și de garanția pe viață, aplicată pentru materialul utilizat și eventualele defecte de fabricație. Garanția de un an se aplică vârfurilor de carbon.

Condiții de garanție pe viață LEKI:

  • Garanția acoperă doar ruperea elementelor din aluminiu ale bețelor de trekking
  • Nu se aplică în cazul uzurii obișnuite
  • Nu se aplică buclei sau altor elemente pierdute
  • Nu se aplică în cazul deteriorării buclelor de către animale
  • Nu se aplică curelelor rupte, vârfurilor rupte sau uzate, dispozitivelor de expansiune a mânerelor uzate sau plăcilor lipsă

Un alt plus este garanția de zece ani, privind disponibilitatea pieselor de schimb după achiziționarea produsului.

Aplicarea garanției

Acestei garanții se aplică procedura standart, adică, este suficient să aduceți produsele la magazinul nostru sau să le trimiteți la adresa respectivă , iar noi ne vom ocupa de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau producătorul. Este important să livrați produsul cu o chitanță și să îndepliniți condițiile producătorului.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Selectăm pentru dvs.

Bețe de trekking

244 Lei (13.4 %) 211 Lei

Comparat

Bețe Nordic Walking

338 Lei (22.49 %) 262 Lei

Comparat

184 Lei (40.83 %) 109 Lei

Comparat

348 Lei (17.57 %) 287 Lei

Comparat

606 Lei (18.69 %) 493 Lei

Comparat

451 Lei (14.34 %) 386 Lei

Comparat

Bețe de trekking

266 Lei (10.97 %) 237 Lei

Comparat

Bețe de trekking

205 Lei (32.59 %) 138 Lei

Comparat