Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Garanție 25 de ani Leatherman

 

Produsele Leatherman sunt acoperite de o garanție globală de 25 de ani.

 

Vedeți mai jos cum puteți beneficia de garanția Letherman:  

  1. Marca Leatherman oferă o garanție de 25 de ani pentru produsele sale (numai "multitools"). Accesoriile (huse, biți etc.) sunt garantate timp de 24 de luni. Garanția nu acoperă uzura obișnuită.
  2. Garanția acoperă numai defectele de fabricație. În cazul daunelor mecanice, cererea de despăgubire este acceptată numai după o examinare profesională efectuată de tehnicianul de service al vânzătorului.
  3. Perioada de garanție începe de la data livrării bunurilor către cumpărător sau către utilizatorul final în momentul vânzării. Vânzătorul garantează calitatea și caracterul complet al livrării. Bunurile sunt furnizate cu o garanție minimă de 24 de luni. În cazul în care cumpărătorul descoperă defecte la primirea bunurilor, acesta trebuie să notifice întotdeauna aceste fapte în scris, fără întârzieri nejustificate, dar nu mai târziu de 3 zile de la primirea bunurilor.
  4. În reclamație trebuie să fie menționată data livrării, denumirea produsului, cantitatea reclamată, o descriere a defectului, datele de contact și o propunere de soluționare a reclamației. Alternativ, puteți completa formularul de cerere de despăgubire de pe site-ul www.leatherman.cz. Vânzătorul este obligat să soluționeze reclamația în termen de 10 zile de la data primirii acesteia.

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.